REALITY MEDLEY LIVESHOW | REALITY AWARDS 2018

GOODIEBOX | ‘THE DANCING QUEEN’

img_1003

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har bombarderet min InstaStory og MyStory med denne lækre Goodiebox i starten af måneden, og lige for god ordens skyld får I den også på bloggen. Hver måned modtager jeg min månedlige GOODIEBOX, og de sammsætter altid 5-7 lækre skønhedsprodukter hver gang efter et bestemt tema. Temaet for januar hedder ‘The Dancing Queen’, og alle produkterne er så lækre. Se nederst i indlægget.


FORKÆL DIG SELV

Bliv medlem af GOODIEBOX og modtag hver måned en boks med 5 -7 beautyprodukter. Værdien vil altid være minimum 550 kr.  Den her GOODIEBOX har en værdi på minimum 1000 kr.!

 Du betaler kun 169 kr. (inkl. fragt) – uden binding!


Se mine tidligere GOODIEBOX her:


FÅ DIN EGEN GOODIEBOX – KLIK HER.


img_1001

img_1002
img_1004

AURELIA MIRACLE CLEANSER & CLOTH

Nøj, hvor har vi glædet os til at præsentere dig for dette nye, hypede brand – Aurelia! Du bliver forkælet med deres fantastiske Miracle Cleanser, som effektivt fjerner snavs og makeup. Påfør rensen på tør hud, massér i dybden, og fjern derefter med den antibakterielle vaskeklud, som blidt eksfolierer huden. Din hud vil ikke blot føles ren, blød og gennemfugtet – den vil stråle på dansegulvet.

      Vejl. udsalgspris 395 kr. for 120 ml.

      PERCY & REED PERFECTLY PERFECTING WONDER BALM

 • Hvad enten du skal danse rundt om juletræet eller nytåret ind, skal der være styr på lokkerne. Med denne leave-in treatment fra Percy & Reed får dit hår alt, hvad det behøver for at skinne i diskokuglens skær! Balmen giver masser af fugt og glans og sørger for, at din styling holder længere. Fordel balmen i fugtigt hår, og se frem til festlige begivenheder uden ustyrlige lokker.

  Vejl. udsalgspris 190 kr. for 75 ml. 

  LARITZY LIP STIX, SCARLET

  Canadiske Laritzy er et makeup-brand, der forstår sig på smukke farver og tendenser. Du får deres fine læbepen til at fuldende dit dancing queen look. Med sin cremede konsistens og lækre bordeaux farve kan du skabe det helt perfekte look til de kommende fester. Ønsker du et mere nedtonet look, kan du med fordel duppe den blidt på læberne og fordele farven med fingrene.
  Vejl. udsalgspris 125 kr. 

  TEEEZ SPECTRUM OF STARS EYESHADOW

  Ingen fest uden glitter! Denne pigmenterede øjenskygge fra Teeez har et smukt finish som enten er glitrende eller metallisk. Du vil modtage en farve, som er matchet til din øjenfarve ud fra din beautyprofil. På den måde er vi sikre på, at du shiner så meget som muligt på det dansegulv. Og så kan man da ikke andet end blive glad af den fine guldemballage.

  Vejl. udsalgspris 142 kr. 

  DOUCCE FIERCE AND FINE GRAPHIC LINER, BLACK

  Hvis du spørger os, er en sort flydende eyeliner et must til julens (danse)fester! Derfor får du her en lækker en af slagsen fra New Yorker-brandet Doucce. Eyelinerens bløde applikator gør det let at mestre alt fra et intenst cat eye look til en skarp winged liner. Ikke nok med det, er eyelineren også langtidsholdbar, så du kan roligt danse løs som en vaskeægte dancing queen

  Vejl. udsalgspris 135 kr. 

  VICHY SERUM MILK

  Efter mange timer på dansegulvet skal din krop forkæles. Derfor får du et skønt kropsplejeprodukt fra Vichys Ideal-serie. Den nærende kropsserie kombinerer hyaluronsyre med ti æteriske olier for at gøre huden fastere, glattere og mere glowy! Du vil enten modtage en shower cream, shower oil eller serum milk, som kan bruges af alle hudtyper.

  Vejl. udsalgspris 169 kr. for 200 ml. 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REALITY MEDLEY LIVESHOW | REALITY AWARDS 2018