TAPAS NIGHT & XMAS PARTY W/ MY GIRLS

TOO FACE MATTE MELTED LIPSTICK – GINGERBREAD LIMITED EDITION (GiveAway)

img_0532

{sponsoreret giveaway} Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at det er blevet tid til en jule- og nytårskonkurrence! Jeg er så heldig at uddele denne lækre limited edition fra Too Faced lipsticks til 2 vindere! I love my limited edition Gingerbread scenes liquid matte lipstick fra Too Faced, som fås kun i SEPHORA! Jeg er forelsket i farven, og jeg håber, at I bliver ligeså glade for den! For at deltage skal du følge mig på Instagram @SyLeeStarlight og skrive en kommentar til dette billede.. Tag gerne de veninder, som du synes også fortjener denne lækre gave under mit instagram opslag! Jeg finder vinderne næste søndag (d. 31. dec. 2017)! Ps. 2 ekstra nye julekonkurrencer fra Chanel og The Body Shop kommer løbende.


Lige nu har jeg 3 GiveAways kørende til Jer! Vind Marc Jacobs, Too Faced makeup produkter og lækre mobilcovers! 6 vindere i alt! Tjek dem ud på min Instgram profil: HER. Flere GiveAways kommer løbende!


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAPAS NIGHT & XMAS PARTY W/ MY GIRLS