VIDEO: GALLAPREMIERE PÅ 'THE GREATEST SHOWMAN'

TAPAS NIGHT & XMAS PARTY W/ MY GIRLS

img_0435

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har hygget gevaldigt i juleferien. Jeg har nemlig selv taget fri fra arbejde i år og sørget for en mini ferie, men det er typisk mig, at jeg ikke kan lade være med at tage i fitnesscentrene og træne nogle klienter. Men jeg har nu planlagt to ugers ferie til nytår, fordi jeg har knoklet meget på forhånd, hvor jeg kan fejre jul og nytår med god samvittighed. Nu har jeg også min egen lejlighed at passe og en bil der koster, da jeg kører meget rundt fra klient til klient og hold til hold. Men her i ferien har vi holdt tapas night hos min veninde, der bor i en lækker herreskabslejlighed (det er også her, hvor vi ovrvejer at fejre nytår!) inden en fed bytur på Medusa CPH natklub. Det var den fedeste bytur længe på natklubben Medusa CPH! Værtinden sørge for vi manglede intet ved bordet og stemningen var nice og musikken var god hele natten. Jeg håber, at I også hygger med vennerne og familien i ferien. Jeg prøver i hvert fald! Her er nogle billeder fra min hyggelige aften med veninderne.

img_0411 img_0413

Min barndomsveninde Uyen Divasia og min gode veninde og youtuber Julia Kobia og jeg:

img_0434

img_0414 img_0431

img_0474
img_0726 img_0728

En vild bytur og jeg fik festet igennem! Så fik jeg party med Benjamin Lasnier igen. Sidst var det til MTV festen på ARCH.
img_0484

img_0485
img_0556 img_0557

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: GALLAPREMIERE PÅ 'THE GREATEST SHOWMAN'