BOGRECEPTION: 'VILDT, VILDERE REALITYAWARDS' (Julegaveidé)

MARC JACOBS BEAUTY LIPSTICK | LIMITED EDITION (GIVEAWAY)

img_9475

{sponsoreret giveaway} Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis du har fulgt med på min Instagram @SyLeeStarlight, så har du opdaget denne lækre giveaway! Det er nemlig blevet tid til en Jule- og nytårskonkurrence! Jeg er så heldig at uddele denne lækre limited edition fra Marc Jacobs lipsticks til 2 vindere! Jeg er forelsket i farven, og jeg bruger den selv til events/røde løber, og jeg håber, at I vil SLAY den til nytår! For at deltage skal du følge mig @SyLeeStarlight og skrive en kommentar til dette billede.. Tag gerne de veninder, som du synes også fortjener denne lækre gave til mit instagram opslag: HER! Jeg finder vinderne næste søndag (den. 31. dec. 2017). Ps. 5 nye konkurrencer kommer løbende.

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOGRECEPTION: 'VILDT, VILDERE REALITYAWARDS' (Julegaveidé)