VIDEO: GALLAPREMIERE PÅ 'JUSTICE LEAGUE' | JEG BLEV STANGSTIV!

KALD MIG FOR LUDER | LUDER MANIFESTET BY ‘GIRL SQUAD’

img_0491

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så har jeg fejret disse tre dejlige ladies’ nye bog ‘Luder Manifestet‘. De tre smukke ladies er de såkaldte ‘Girl Squad’, som består af Katja Ekaterina Andersen, Louise TwerkQueen og Nikita Klæstrup. De har skrevet en bog sammen, og den skulle naturligvis fejres storslået med diva-style med de lækreste kager og muffins fra Cravings.dk og lækker sushi fra Sushi Mania, og derefter tog nogle af os videre i byen og fik lækre cocktails og skulle chit chat, for der var virkelig mange til bogreceptionen, og det var svært at girl talk. Det var en superhyggelig bogreception, og bogen er dybt fascinerende og spændende. Den er velskrevet og den har endda fået 5 stjerner af Berlingske.

Jeg elsker titlen på deres bog! Den er provokerende og ligetil, men der er meget mere bag den. Det er nok, derfor jeg synes meget om pigerne – de tør nemlig at stå frem og være sig selv. Berlingske Tidende beskriver deres bog således:

“GirlSquad er kontroversielle, vovede og velargumenterende. Hvis deres nøgenhed provokerer dig, skal du tænker over hvorfor. Fjerde bølges kampråb er til tider skingert, men i denne bog om krop, skam og sex synger de tre kvinder rent.”

Denne bog er Women’s Empowerment, som jeg kalder den. De kommer bl.a. ind på emnet såsom at blive kaldt for luder, body shaming, ligestilling blandt mænd og kvinder etc.

Jeg hører tit, at folk kalder piger for luder. Mænd bruger dette ord alt for ofte. Ligesom at sige f-ordet nu om dage. Det er ikke kun piger/kvinder, der bliver kaldt for luder. Selv jeg bliver ofte smidt luder-ordet i hovedet, fordi jeg går klædt som jeg gør, når jeg rent faktisk er bare mig selv! Folk må med glæde kalde mig for en luder. Kald mig bare for en luder, for l-ordet har mistet sin betydning i dag for mig. Fx jeg kan være en smuk “luder” i byen i aften, fordi jeg skal bare hygge mig og give den gas… Det er der ikke noget galt i… Bogen kunne være en super god julegaveidé, hvis I ikke har fået købt alle jeres gaver endnu! Her er nogle udvalgte billeder fra Girl Squads bogreception ‘Luder Manifestet’:

img_9629

Louise TwerkQueen’s ass fik et par ordentlig slag af mig, og de muffins smagte bare endnu bedre med hendes bagdel haha…

Smukke, Ekaterina, Nikita, Sabrina aka. Guldpige, Sy Lee (mig) og Sasha Klæstrup (Nikitas storesøster).

img_9684

Jeg er vild med titlen… HAHA… Kald mig bare for en luder…

img_0492

img_0494

img_9698 img_9873 img_9921

Jrg er dybt forelsket i Nikitas søde lille vovsi! Lille Watson er så kær!

img_9926

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: GALLAPREMIERE PÅ 'JUSTICE LEAGUE' | JEG BLEV STANGSTIV!