KALD MIG FOR LUDER | LUDER MANIFESTET BY 'GIRL SQUAD'

GOODIEBOX | ‘IN THE NUDE’ (Julegaveidé)

img_0495

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Jeg har jo vist Jer denne lækre sag utallige gange på InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller MyStory: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) i starten af mdr., og lige for god ordens skyld får I den også på bloggen. Hver måned modtager jeg min månedlige GOODIEBOX, og de sammsætter altid 5-7 lækre skønhedsprodukter hver gang efter et bestemt tema. Temaet for december er ‘In The Nude’, og alle produkterne er så lækre. Se nederst i indlægget. Det er en perfekt jukgaveidé til enhver pige! Til din mor, søster eller kæreste. Selv jeg bruger den!

FORKÆL DIG SELV

Bliv medlem af GOODIEBOX og modtag hver måned en boks med 5 -7 beautyprodukter. Værdien vil altid være minimum 550 kr.

 Du betaler kun 169 kr. (inkl. fragt) – uden binding! Se mine tidligere GOODIEBOX her:


FÅ DIN EGEN GOODIEBOX – KLIK HER.


img_0173

img_0174

In The Nude – Goodiebox indeholder:

 • LUXIE BEAUTY LARGE ANGLED FACE BRUSH 504

Vi bliver aldrig trætte af lyserød og rose gold – så du skal da have denne smukke makeup-pensel fra LUXIE. Du kan bruge den sammen med dit nye contour kit, hvor du med lette strøg bruger den vinklede pensel under den yderste del af kindbenene. Du kan selvfølgelig også bruge den til blush eller highlighter.

Vejl. udsalgspris 119 kr.

 • COFFEE AND SCRUB COCONUT COFFEE SCRUB

  Hvis du ikke er med på kaffebølgen, så er det på tide. Og her mener vi selvfølgelig: Coffee Scrub. Kombinationen mellem kaffe fyldt med antioxidanter og blødgørende olier er en skånsom og naturlig måde at eksfoliere huden og blødgøre den samtidig. Brug den i badet et par gange i ugen, og nyd den fantastiske duft af kokos!

  Vejl. udsalgspris 249 kr. for 200 g

  SLEEK MAKEUP FACE CONTOUR KIT

  Contour-trenden buldrer stadig derudaf, trods teknikken har rødder helt tilbage i 1500-tallet! Vi er vilde med, hvordan vi kan markere vores konturer og snyde os til skarpere kindben. Face Contour Kit fra Sleek giver dig mulighed for at teste eller genbesøge trenden i bedste Kim Kardashian-stil ;)

  Vejl. udsalgspris 85 kr.

  MESAUDA BB CREAM

  Din hud får et blødt og ensartet slør med Mesaudas foundations. Uanset om du er til full coverage eller en meget let dækning, kan du opbygge din nye foundation dertil. Du får en foundation fra en af deres populære serier, som alle kan bruges af alle hudtyper. Vi har valgt farven efter din beautyprofil.

  Vejl. udsalgspris 110 kr.

  OLE HENRIKSEN PORE-BALANCE FACIAL SAUNA SCRUB

  En god eksfoliering er essentielt for en sund hud. Den renser nemlig i dybden og fjerner døde hudceller. Det gør Ole Henriksens nye scrub effektivt med en kombination af glykolsyre og vulkansk sand, som har en varmende effekt og for øvrigt dufter himmelsk frisk. Påfør den på ren, fugtig hud i cirkulære bevægelser, og skyl efter med vand.

  Vejl. udsalgspris 255 kr. for 89 g 

  GLOSSWORKS NAIL POLISH, TANFASTIC NUDE

  En neutral neglelak er perfekt til at gøre neglene og hænderne lækre til hverdag. Og vi har fundet den smukkeste af slagsen i en skøn mauve farve, som ovenikøbet er 9-FREE! Det betyder, at der er taget ekstra hensyn til miljøet, og så er den også egnet til veganere. “Tanfastic”, siger vi bare!

  Vejl. udsalgspris 110 kr.

  – Man sparer utroligt mange penge ved at købe en GOODIEBOX, og man får kendskab til nye produkter og brands. Jeg er fan hver gang! Få din egen GOODIEBOX: HER!

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KALD MIG FOR LUDER | LUDER MANIFESTET BY 'GIRL SQUAD'