IDEAL OF SWEDEN HÅNDLAVEDE MOBIL COVERS | GIVEAWAY

VIDEO: GALLAPREMIERE PÅ ‘THE GREATEST SHOWMAN’

img_0930

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at min veninde Nikita Klæstrup og jeg tog til gallapremieren på The Greatest Showman sammen. Den her musical er simpelthen så god! Jeg elsker den virkelig på alle måder! Jeg får helt lyst til at se den igen. Vi så den i Imperial Biograf, som er en af mine yndlingsbiffer at tage hen og se en biograf film. Det er virkelig en good feeling musical, og man får lyst til at danse og synge med oven i købet, derudover har den en fantastisk storytelling! Jeg kan varmt anbefale den. Se lige traileren nederst i indlægget og bedøm selv. Nikita og jeg er vilde med den. Her er nogle billeder fra en fantastisk og gennemført gallapremiere:

img_0253

img_0277

img_0222 img_0223

img_0231

img_0246
img_0269


SE TRAILEREN PÅ THE GREATEST SHOWMAN:


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IDEAL OF SWEDEN HÅNDLAVEDE MOBIL COVERS | GIVEAWAY