GOODIEBOX | 'IN THE NUDE' (Julegaveidé)

BOGRECEPTION: ‘VILDT, VILDERE REALITYAWARDS’ (Julegaveidé)

img_0496

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på Instagram (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har været til en del events og røde løber de disse to seneste hektiske måneder, men det er umuligt for mig at blogge om mit liv hver eneste dag som før, da jeg har frataget mig som fuldtidsblogger. Jeg har nemlig mit fitness-firma at passe og nogle store projekter i gang, som jeg vil løfte for sløret dem alle forhåbentlig i det nye år. Det er projekter, som kræver tid, tålmodighed og en del papirarbejde og møder, for alle partnere skal være enige. Dog elsker jeg stadig at blogge, og jeg ønsker tit, at jeg kun havde en passion at gå op i – nemlig at blogge på livet løst og have masser af tid til det. Jeg er bare en person, der bliver hurtig træt af den samme arbejdsrutine i noget tid. Jeg elsker at udfordre mig selv og jeg har nogle store ambitioner i livet end at være kendt som den store blogger eller TV-stjerne som før. For mig handler det nu om et skabe et stærkt fundament for mig selv – at investere i ejendom, bil og forretninger der er langvarige på længere sigt. Det er mere mig, og jeg tror også, at man ændrer og prioriterer anderledes med alderen.

Jeg elsker stadig at planlægge og skabe noget småt til stort, som jeg tidligere har gjort før i tiden. Jeg har bl.a. været med til at stable denne bogreception op for Kit Nielsen, der er kvinden bag Realityawards. I anledning af Realitywards 5 års jubilæum, har hun udgivet en bog ‘Vildt, Vildere, Realityawards’ om hendes arbejde i forbindelse med Realityawards i løbet af de 5 år med sjove historier og skandaler med realitystjernerne fra kryds og tværs af kanalerne, og hvor meget arbejde det faktisk kræver at stable så et awards show op. Bogreceptionen blev afholdt på Københavns lækreste og populært burger restaurant ‘Shakedown‘ i Frederikberg, hvor gæsterne blev mættet med deres bestseller classic burger og til ganen var der serveret deres milkshakes hits ‘Needy Girl Shake’, som er med Ferrero Rocher & Kinder Bueno og ‘Young Hearts Shake’ med mango & passion fruit. Til den søde tand manglede der intet. Der var overdådige kager og smukke muffins, som jeg havde bestilt fra Cravings. En af mine absolute yndlingsbagere, der leverer de smukkeste kager. Se dem lige nederst i indlægget.

Jeg havde en hyggelig dag med de skønne personligheder. Jeg er også til at finde i bogen. Find den i din lokale bogforhandler. Den er faktisk sådan set i dem alle sammen som Bog og Idé, Arnold etc. Det var alt i alt en superhylig dag, og det var en fornøjelse at stable denne bogreception op, spm blev en succes.

img_9765 img_9769

Se lige de lækre burgers fra Shakedown!

Kit Nielsen og jeg gør klar til velkomstdrinks.

img_0498

Om dengang der var drama med reality-kalenderen, og jeg takkede også ja til tjansen, men var yderst tilfreds med mit billede… Læs den skandale i bogen…

img_9778 img_9780 img_9796 img_9797 img_9798 img_9830 img_9833

Kia fra Kongerne og jeg på den røde løber.
img_9843

img_9785 img_9789 img_9790

Malou fra Robinson Ekspedition og jeg:

img_9835

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX | 'IN THE NUDE' (Julegaveidé)