ANASTASIA BEVERLY HILLS | FOUNDATION STICKS

VIDEO: GALLAPREMIERE PÅ ‘JUSTICE LEAGUE’ | JEG BLEV STANGSTIV!

img_9733


| SHOP: Svenjoyment Playsuit: HER | MocaClothing Sia Velour Pants: HER |


Hey Guys! My Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Ugen er for fløjet afsted, og i dag er det allerede en ny uge. Jeg har så meget at se til, at jeg har ikke nogen tidsfornemmelse for tiden. Der har været så meget at lave mht. arbejde, PR-events og fester. Jeg prøver at nyde alt i fulde drag nu og finde tid til de ting, som jeg godt kan lide at lave og arbejde med. Jeg føler, at jeg har fundet en fin balance ml. mit fitness-arbejde og PR-arbejde nu. Det føles skønt. Før i tiden kunne jeg kun overskue kun det ene, ellers gik jeg sgu ned med stress. Jeg har meget at indhente på bloggen, men I får alt løbende i dag og i morgen, medmindre I har fulgt med på Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) eller InstaStory (Tilføj – Klik Her), så ved I sådan set næsten alt, hvad jeg foretager mig.

(indlægget fortsætter)img_9734

Sidste uge var jeg inviteret til gallapremiere på den nye superhelt film ‘Justice League‘, og jeg inviterede min skønne veninde Hang Thanh Ho med ind og se den med 3D i CineMaxX i Fisketorvet. Arrangementet var så fint og stort, som det plejer og i denne omgang var der fri bar med de lækreste cocktails til alle gæsterne med 6 forskellige varianter. Jeg ved så ikke, hvad der gik af mig, men en cocktail blev til 2 og pludselig under filmen drak jeg 10 cocktails i alt. En sød bartender gav mig en “6-pack” med ind, og jeg drak altså 4 drink lige efter den røde løber. Thank God, at det har efter og ikke inden! Jeg havde ikke tal på mine drinks, og min veninde må tænke, damn han er tørstig i dag haha. Det er jo sjældent, at jeg drikker, så jeg er ikke vant til så meget alkohol! Jeg fik så mange komplimeter for mine velour blomstret bukser. Folk var overrasket, at jeg ankom med tøj på. Ugen før ankom jeg nemlig i bar ben, som I kan ses nederst i indlægget, hvor Se & Hør finder det ellers pænt!

(indlægget fortsætter)img_9552

Jeg formåede at se hele filmen, men der var dog enkelte gange, hvor min veninde måtte lige holde mig vågen haha. Jeg har aldrig prøvet at være stangstiv under en film! Det sker aldrig igen! Som jeg husker det, så er filmen mega flot lavet med de fede effekter, og superheltene er awesome som altid! Især Wonder Woman! Damn hun er smuk! Hvis man elsker superhelt filmene, så må man ikke misse den her. Det er en god underholdningsfilm. Måske ikke den allerbedste derude mht. historien, men flot er den med masser af spænding. Det er en film, som skal ses i biografen for at opleve dens fulde effekter! Se traileren: HER.

(indlægget fortsætter)
img_9735

ALWAYS BE YOU! And f**k the rest!

img_9610

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANASTASIA BEVERLY HILLS | FOUNDATION STICKS