GOODIEBOX | GIRL'S NIGHT IN

VIDEO: GALLAPREMIERE PÅ ‘BAD MOMS 2 CHRISTMAS’

img_9601

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt med på MyStory (Tilføj – Klik Her) eller InstaStory (Tilføj – Klik Her), så har jeg været til en del events sidste og den her uge også, og derfor jeg ikke har haft tid til at blogge løbende, men mine beauty-indlæg kommer automastisk op hver uge af sig selv! Dem laver jeg jo på forhånd! Smart når man har travlt som mig!

Sidste uge var jeg inviteret til gallapremiere på den nye film Bad Moms 2 Christmas i Imperial Biograf, som er en af mine yndlingsbiografer. Jeg valgte et meget anderledes outfit på til denne anledning. Jeg tager jo bare det, som jeg føler for. Jeg følger jo ikke nogen trend, men altid går i hvad jeg kan lide efter mit humør. Ikke alle altid forstår det, MEN det er jo f**kin’ lige meget. Jeg inviterede min veninde Sabrina, som I måske kender nu som sangerinden Guldpige. Der har været mange søde, MEN også en del nedladende kommentarer omkring mit outift på mine billeder, hvor jeg ikke har så meget tøj på! Nogen finder det pretty awesome, at jeg tør at være iklædt sådan til røde løber og andre finder det provokerende. Jeg tager ikke noget på for at provokere nogen. Det vil jeg lige understrege. Jeg tager altid tøj på, fordi jeg har lyst og fordi det er mig! Det afspejler vel min personlighed og mit humør.

Jeg finder det mærkeligt, at folk har lyst til at sende “hate” beskeder over et outfit. Men det ændrer the fact ikke, at jeg ændrer mig. Husk altid at være jer selv og f**k the rest! Lige en irritation der skulle ud! Her er nogle billeder fra gallapremieren på Bad Moms 2! Den er hilarious og det er en perfekt julefilm til familien! Jeg grinte så meget! Ligeså god som 1’eren! Se traileren til Bad Moms 2 Christmas: HER.

img_9430

img_9592

img_9483

img_9593 img_9595 img_9600

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX | GIRL'S NIGHT IN