ROSA FILMPRIS 2017 | JEG GRÆD UNDER MIN TALE...

SEPHORA | WINTER WONDERLAND COLLECTION

img_9347

Foto: Instagram – SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her). ‘Winter Wonderland’ Collection by SEPHORA.

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt godt med på InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), har jeg vist Jer denne bedårende vinterkollektion fra SEPHORA, da jeg var til pressedag for mange kommende toplækre vinter-nyheder i år. SEPHORA vinterkollektion hedder ‘Winter Wonderland‘, som består af den nuttede lyserød ræv i år, og jeg er simpelthen forelsket i den lyserøde farve i år! ‘Winter Wonderland‘ kollektionen består af alt fra kropspleje, makeup, hud og negle og en masse lækre accessories. Jeg garanterer Jer, at der er noget sødt til enhver smag, der elsker beauty og makeup. Her er blot et lille udvlag af årets vinterkollektion af SEPHORA. Ellers kan I tjekke årets nutteste vinterkollektion ud i butikken, da de har alt stående frem der, ellers kommer nyhederne løbende på hjemmesiden: HER.

Winter Wonderland by SEPHORA er perfekte julegaveideer, og pakkekalender og de har også lavet julekalender i forskellige størrelser, som kan ses i butikken. Alle produkterne her dufter virkelig godt, og makeuppen er utroligt pigmenteret. I love it!

Ps. Jeg kommer til at lave makeup-tutorials med disse lækre makeup paletter på min YouTube-kanal: Sy Lee (Official) – KLIK HER.

img_9336 img_9341 img_9343 img_9345 img_9346

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROSA FILMPRIS 2017 | JEG GRÆD UNDER MIN TALE...