ANASTASIA BEVERLY HILLS | BROWS & HIGHLIGHTER ON FLEEK

ROSA FILMPRIS 2017 | JEG GRÆD UNDER MIN TALE…

img_9425

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse godt som altid! Jeg har virkelig meget at opdatere på bloggen. Hvis I har fulgt med på InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så har jeg været til en del PR-events og røde løber i sidste og denne uge, så I får en del blog-indlæg de næste par dage! Jeg havde fornøjelsen af at præsentere de nominerede og uddele prisen til ‘den bedste drenge skuespiller’ til ROSA Filmpris 2017 bl.a. sammen med skuespilleren Peter Mygind i weekenden. Jeg sidder her og kigger på billederne, og jeg kan ikke lade være med at tænke på denne dag. Jeg holdt en tale om mobning, og det gjorde Peter Mygind også. Jeg blev virkelig rørt af hans, selvom han gjorde det lidt sjovt for børnene, og han sagde, at han blev rørt af min. Jeg havde faktisk ikke forberedt mig, men jeg valgte at tale fra hjertet, for mobning er et ømt emne for mig, og jeg havde meget på hjertet. For ca. 1 år siden vil jeg ikke stå foran et publikum med 250 børn og voksne og tale om emnet mobning. Jeg ville nemlig ikke tabe ansigt. Jeg var flov over at være mobbeoffer. I dag er jeg et andet sted i mit liv, og jeg har rykket mig meget. Trods mobning og utallige overfald har jeg altid været mig selv og kæmpet mig igennem. Jeg har aldrig troet for 6 år siden, da DK fik øjnene op for mig tilbage i 2011, at jeg skulle lave alt det, som jeg laver i dag. At stå og tale bl.a. om mobning for mig er stort, for jeg kan se, hvor meget jeg har rykket mig i løbet af 6 år. At dele med folk hvad jeg havde været igennem, hvordan jeg takler mobning, og dele nogle dybe og personlige sager er ret overvældende for mig. Jeg håber på, at de kunne bruge mine ord til noget konstruktivt i livet.

Mobning skal ikke eksistere på jorden, ligesom had aldrig har eksisteret i min verden. Jeg hader ikke folk, der har mobbet mig eller har slået og spyttet på mig. We live and we learn.

Til Jer, der ikke ved, hvad ROSA Filmpris er for noget, så er det DK’s første filmpris for børn og unge. Med ROSA Filmpris ønsker Børnekulturfestivalen at styrke danske børn og unges muligheder for at udfolde sig visuelt. Projektet skal støtte de unge i deres mulighed for at udtrykke sig kreativt og samtidig højne innovation og kreativitet i den danske folkeskole. ROSA Filmpris i år er emnet mobning. De nominerede film var kreative og gode med stærke budskaber. De unge kan være stolte af dem selv.

Her er nogle udvalgte billeder fra ROSA Filmpris Awardshow 2017 skudt af fotograf Camilla Preen:

img_9255

img_9257

img_9250

Min veninde Sabrina Nastasia aka. sangerinden Guldpige optrådte med sin single “Ingenting” til awardshowet.

img_9251

dsc_2021

dsc_1976

Christel Knop var aftens vært til ROSA Filmpris 2017, og hun gjorde det så godt, og vi havde det så skægt sammen.

dsc_2235

dsc_2206

dsc_2208

dsc_2252

dsc_2289


Husk at følge min hverdag på #Snaphat: SyLeeStarlight – Klik Her.


Udvalgte billeder på snapchat:

img_1858

img_1853

img_9253

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANASTASIA BEVERLY HILLS | BROWS & HIGHLIGHTER ON FLEEK