VIDEO: GALLAPREMIERE PÅ 'JUSTICE LEAGUE' | JEG BLEV STANGSTIV!

MYPROTEIN | BLACK FRIDAY! LAST CHANCE! SPAR AMOK!

img_9821

myprotein-collage-marts-2017


1. MYPROTEIN PERFORMANCE HÆTTETRØJE MED LYNLÅS TIL MÆND – BLÅMELERET: HER | 2. MYPROTEIN TAG SHORTS TIL MÆND – BLÅ: HER | 3. MYPROTEIN KOMPRESSIONS STRØMPER: HER | 4. MYPROTEIN SØMLØS ¼ ZIP TOP TIL HERRER – MØRKEGRÅ: HER | 5. MYPROTEIN HOLDALL SPORTSTASKE – SORT: HER | 6. MYPROTEIN KORTÆRMET HERRE PERFORMANCE TOP – GRÅ: HER


Hey Guys! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. I ved jo efterhånden, at jeg elsker rende i sportstøj til dagligt og det bliver jeg også nødt til pga. mit arbejde med fitness. Men jeg foretrækker smart moderrigtigt og lækkert sportstøj i topkvalitet. Som I kan se på billedet, har jeg den blå trøje på fra Myprotein og billederne fra dette shoot med den dygtige fotograf ‘Svilling Foto’, der også har skudt bokseren Patrick Nielsen fornyligt lige efter mig, kommer meget snart på bloggen! Myprotein har lækkert sportstøj til kvinder og mænd og deres kosttilskud, som jeg indtager for at få det maksimale ud af min træning og få en flot kropsform, er takket være deres kosttilskud og vitaminer. Jeg vil ikke have, at I går glip af deres BLACK FRIDAY CRAZY UDSALG lige nu!

Myprotein har 25% rabat på deres 50 bestsellers og derudover har de 30% rabat på alt kvindetøjet! Og 40% rabat på alle deres fat burners! 

Det er nu du skal slå til, hvis garderoben skal opdateres. Eller hvis du skal have nyt kosttilskud eller træningsudstyr. Det er et godt kup i dag, og det vil være synd ikke at slå til i dag.

sylee_signatur

Følg gerne bloggen ved at klikke forneden:

SNAPCHAT!

BLOGLOVIN' INSTAGRAM FACEBOOK

Personlig træning og kostplan - Fitness Goal. Klik her.

VINDER - bedste danske blogs om kost og motion!

 
(Indlægget kan være sponsoreret og/eller indholde affiliate links.)
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: GALLAPREMIERE PÅ 'JUSTICE LEAGUE' | JEG BLEV STANGSTIV!