SEPHORA | WINTER WONDERLAND COLLECTION

MARC JACOBS BEAUTY | LIMITED X-MAS EDITION

img_9463

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Nu hvor jeg har vist Jer SEPHORA egen vinterkollektionen i år (Læs: HER), vil jeg vise Jer et af mine top makeup brands – nemlig Marc Jacobs Beauty. Hvis I har fulgt godt med på InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), har jeg vist Jer disse smukke ‘Le Marc‘ cremet læbestifter fra Marc Jacobs Beauty, som fås eksklusivt KUN i SEPHORA. Jeg elsker alle farverne, men den som jeg bruger ofte til røde løber/events er den smukke nude farve, der matcher til mange makeup-looks samt den fugter og holder vildt lang tid i løbet af dagen. Jeg elsker den, og det er en, som altid er i min makeup-samling. I år er Marc Jabobs Beauty vendt tilbage til deres populære leopard mønster, og alt er glitter og leopard. I vil elske deres eksklusive leopard look. Se lige min yndlings lipstick fra Marc Jacobs Beauty, som fås nu med leopard mønster på. Hjemmesiden bliver opdateret løbende, men I kan se deres vinter-nyheder i butikken SEPHORA.
img_9464

img_9462

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPHORA | WINTER WONDERLAND COLLECTION