MARC JACOBS BEAUTY | LIMITED X-MAS EDITION

GOODIEBOX | GIRL’S NIGHT IN

img_9535

packshot_9_2

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Jeg har jo vist Jer denne lækre sag utallige gange på InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller MyStory: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), og lige for god ordens skyld får I den også på bloggen. Hver måned modtager jeg min månedlige GOODIEBOX, og de sammsætter altid 5-7 lækre skønhedsprodukter hver gang efter et bestemt tema. Temaet for november er ‘Girl’s Night Out’, og alle produkterne er så lækre. Se nederst i indlægget.

FORKÆL DIG SELV

Bliv medlem af GOODIEBOX og modtag hver måned en boks med 5 -7 beautyprodukter. Værdien vil altid være minimum 550 kr.

Du betaler kun 169 kr. (inkl. fragt) – uden binding! Se mine tidligere GOODIEBOX her:


FÅ DIN EGEN GOODIEBOX – KLIK HER.


mobile_banners_home

 • HUMAN+KIND BODY SOUFFLÉ

  Huden på kroppen skal forkæles året rundt, hvis du spørger os. Til en Girls’ Night In har vi helt sikkert tænkt os, at vi efter et varmt bad smører den lækre Body Souflé på hele kroppen. Huden bliver blød og fugtet, og så dufter den friskt og leder tankerne hen på forår, selvom der er lang tid til varmere tider i Danmark.

  Vejl. udsalgspris 55 kr. for 30 ml.

  THE VINTAGE COSMETICS COMPANY BLEMISH WAND

  De fleste kan nikke genkendende til, at bumser er virkelig ubelejlige. Men vi har også lært, at man ikke må pille! Denne smarte Blemish Wand har løsningen til dig, for den kan nemlig nemt presse urenheder uden at bruge fingrene. På den måde undgår du flere bakterier, som kan gøre det svært for huden at hele. Smart!

  Vejl. udsalgspris 75 kr. 

  AUSTRALIAN BODYCARE SPOT STICK

  De fleste kan nikke genkendende til, at bumser er virkelig ubelejlige. Men vi har også lært, at man ikke må pille! Heldigvis findes der råd for det. Spot Stick med tea tree oil er effektiv mod urenheder, når du ruller den direkte derpå. På den måde får du hurtigere bugt med irriterende bumser – hvis du da kan holde nallerne væk ;)

  Vejl. udsalgspris 79 kr. for 9 ml.

  BALANCE ME BB NATURAL PERFECTION CREAM SPF 25

  En god BB cream er det perfekte produkt, hvis du gerne vil gøre din hud ensartet og skøn at se på, hvor looket samtidig er naturligt. Vi er helt vilde med denne fra britiske Balance Me, der både giver massere af glød og fugt, udjævner rødme og beskytter med spf 25.

  Vejl. udsalgspris 299 kr. for 40 ml.

  LING DUAL MOISTURE EMULSION

  New Yorker-brandet Ling har den helt rette blanding af stolte kinesiske hudplejetraditioner og Hollywood glam med en lang række kendte tilhængere. Dual Moisture Emulsion er et sandt stjerneprodukt, der kombinerer fugt, serum og toner i én. Brug den morgen og aften efter rens og inden din creme for et ekstra fugtboost.

  Vejl. udsalgspris 599 kr. for 118 ml.

  IROHA HAND MASK GLOVES REPAIR

  Hænderne er noget af det mest udsatte for både kulde og tørhed i de kolde måneder. Så de skal selvfølgelig have en kærlig hånd ;) Vask først hænderne, og stik derefter begge to i hver deres handske. Behold dem på i 15-20 minutter, og derefter kan du let massere det overskydende produkt ind i huden. Du får enten udgaven med argan- olie eller perle, som begge er fugtgivende.

  Vejl. udsalgspris 59 kr.

  – Man sparer utroligt mange penge ved at købe en GOODIEBOX, og man får kendskab til nye produkter og brands. Jeg er fan hver gang! Få din egen GOODIEBOX: HER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARC JACOBS BEAUTY | LIMITED X-MAS EDITION