VIDEO: GALLAPREMIERE PÅ 'BAD MOMS 2 CHRISTMAS'

ANASTASIA BEVERLY HILLS | FOUNDATION STICKS

img_9618

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt med på Snapchat: SyLeeStarlight eller InstaStory så ved I, at jeg har været til PR-event med Anastasia Beverly Hills ikke for lang tid siden. Jeg blev super excited over, at disse foundation Sticks er endelig kommet til DK! De kom i USA for ca. 1 år siden, og nu er de endelig i DK! De er så creamy og de kan gradvis bygges op, så dækkeevnen er fra light til full-coverage, og I ved, at jeg er en sucker for full coverage makeup look til events eller røde løber! Disse Anastasia Beverly Hills foundation Sticks fås kun i Sephora i butikken!  De er min on the Go foundation, for de er nemme, hurtige og ligetil! Jeg har altid elsket foundation Sticks og de var den første form for foundation, jeg startede ud med at bruge in my old days! Disse foundation Sticks er så gode og jeg skal ud i aften og hygge, men først et event som jeg skal til, som er Girl Squad’s bogreception og alle os divas skal ud og have some fun in Copenhagen night life. Min makeup er totalt full coverage lige nu, så følg med på snappen eller InstaStory: @SyLeeStarlight. Tjek alle Anastasia Beverly Hills makeup-produkter, som kan købes Sephora onlineshop: HER

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: GALLAPREMIERE PÅ 'BAD MOMS 2 CHRISTMAS'