LET'S WIG IT | PARYK TIL HALLOWEEN / FASTELAVN

ANASTASIA BEVERLY HILLS | BROWS & HIGHLIGHTER ON FLEEK

img_9122

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Det har været et sindssygt presset uge for mig! Hvis I har fulgt med på InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller min Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), har I nok set mig til forskellige presseevents for mange forskellige brands. I kender mig rimelig godt efterhånden. Når det kommer til skønhed, vil jeg kun have det bedste af det bedste til mit ansigt. Et af det bedste makeup brands for mig er klart Anastasia Beverly Hills. Jeg viste Jer sidste uge et af mine yndlingsblush fra Anastasia Beverly Hills Trio Blush, som er gudesmuk og pigmenteret samt mine lækre lipsticks, der ikke smitter af (Læs: HER), men i dag vil jeg vise Jer nogle af mine andre yndlingsprodukter fra Anastasia Beverly Hills. Hun har lanceret mange highlighter paletter efterhånden, og en af de seneste nyheder er AURORA by Anastasia Beverly Hills. Den kommer snart i SEPHORA! Jeg er så heldig, at jeg har fået denne lækre sag, men hold øje med SEPHORA, fordi der kommer mange NYHEDER! Denne her er blot kun en af mange.

Alle de 6 farver er gudesmukke, og de er overdrevet pigmenteret dvs. du behøver et par strøg hen over produktet, så er der nok til at få dine kinder shine all day long! Fx. farven Orion blå og Spectra lilla er nogle farver, som man skal prøve som highlighter. Det er slet ikke som det ser ud på billedet. Farven blå og lilla er så milde, at de ser så flotte ud på huden! Et svagt touch af lilla og blå kun! Så smukke! Alle farverne i paletten er vildt smukke sammen og hver for sig (smag og behag), og jeg elsker at komme dem især helt ind i øjenkrogene også for at poppe øjnene ekstra op. Det er ikke nok med at få øjnene til at poppe ekstra, men øjenbrynene skal også være i orden!

(Indlægget fortsætter)

img_8992

Som I kan se 4 forskellige produkter til brynene. I starten for mig virker det uoverskueligt, men det er faktisk nemt og ligetil. Jeg har altid haft markeret og mørke bryn, og mine former er jo fine i sig selv. Men for at få dem endnu mere markeret til events eller røde løber, kan jeg godt lide at fremhæve dem lidt mere. Dip Brow Pomade by Anastasia Beverly Hills er en cremet og lækker konsistens, som giver de vildeste markeret bryn. Med dette produkt kan du optegne alt, og man skal være forsigtig, da det er virkelig pigmenteret. Dip Brow Pomade kan jeg bedst lide at bruge til røde løber eller fotoshoots, hvor jeg vil have markante bryn. Jeg synes selv, at det er for overdrevet til hverdag, men det er en smagssag.

Til hverdag vil enten bruge Brow Wiz by Anastasia Beverly Hills eller Brow Powder DUO by Anastasia Beverly Hills som fås i to farver. Brow Wiz er virkelig nemt at påføre, og man tegner enkelte hårstrå indtil man er tilfreds. Brow Powder DUO er også vildt nemt at bruge, hvis man vil have meget naturlige bryn. Man kan også bruge begge produkter sammen, som jeg gør. Jeg optegner brynene nederst med Brow Wiz og fylder brynene op med Brow Powder DUO. Den lyse farven i starten af brynene og den mørke i enderne sammen med Brow Wiz. Til sidst påfører jeg noget Tinted Brow Gel by Anastasia Beverly Hills, som får hårene til at falde på plads og den giver også en ekstra farve. Alle mine produkter er i farven: Dark Chocolate.

Alle produkterne fås kun i SEPHORA eller deres onlineshop. Glæd Jer til de mange kommende nyheder Anastasia Beverly Hills. Jeg kan afsløre, at der bl.a. kommer foundations!

img_8994

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LET'S WIG IT | PARYK TIL HALLOWEEN / FASTELAVN