ANASTASIA BERVERLY HILLS | LÆBESTIFT DER IKKE SMITTER AF!

YAY! CHRIS ROCK | ‘TOTAL BLACKOUT TOUR’ I AFTEN

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt! Hvis I har fulgt med på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg skal til den famøse Hollywood skuespiller og komiker of all time, Chris Rock, og se hans show i Royal Arena. Samme sted hvor Guldtuben 2017 blev afholdt! Jeg er super spændt!

Se lige den scene her! Han er f**kin’ morsom! Jeg elsker ham! Klik på billedet og se klippet! Han er så sjov! Selv hans one man show i USA er hylende morsom! Jeg skal se hans nyeste show, hvor han er på tour lige nu! Jeg har inviteret min allerbedste ven og min klippe, Rune Borup, som I måske husker fra mit første TV-show ‘Fristet’ med. Vi er spændte! Jeg tror ikke, at jeg må snappe i aften, men følg stadig med! 

Se klippet: HER! 

Follow
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANASTASIA BERVERLY HILLS | LÆBESTIFT DER IKKE SMITTER AF!