BRUN FØR JEG REJSER. FARVEL DK | ST. TROPEZ TANNING PRODUCTS

VIDEO: JEG LÆGGER VEGANSK MAKEUP MED E.L.F. COSMETICS

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt med på min InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har givet en lækker makeover kun med vegansk makeup fra det lækre makeup brand E.l.f. Cosmetics!  Alle produkterne er linket nederst i indlægget.

Min nyeste YouTube video er her, Guys! Og alle produkterne er nederst i blog-indlægget. Min VLOG fra GULDTUBE 2017 er forsinket! HAHA. Det er fandeme lang tid siden! FORSINKET IGEN! Den kommer op i morgen aften! I PROMISE! Men nu har vi lovet Jer vores allerførste video sammen i aften, og den får I selvfølgelig først! Jeg håber, at I er glade for, at jeg er tilbage på YouTube, for jeg går ingen steder! Og jeg håber, at I kan lide, hvad jeg kommer til at lave for Jer. I’M BACK!!!!


Her er links til dette let aften makeup look:
 • e.l.f. Cosmetics Blemish Control Primer: HER
 • The Body Shop Matte Clay Skin Clarifying Foundation: HER
 • e.l.f. Cosmetics HD Lifting ConcealerHER
 • e.l.f. Cosmetics Contour Palette: HER
 • e.l.f. Cosmetics Contouring Brush: HER
 • e.l.f. Cosmetics Flat Eyeliner Brush: HER
 • e.l.f. Cosmetics Beautifully Bare Total Face Palette: HER
 • e.l.f. Cosmetics Eyeshadow C Brush: HER
 • e.l.f. Cosmetics Beautifully Bare Finishing Powder: HER
 • e.l.f. Cosmetics Beautifully Bare Total Face Palette: HER
 • Anastasia Beverly Hills Brow Wiz: HER
 • Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel: HER
 • e.l.f. Cosmetics Waterproof Lengthening and Volumizing Mascara: HER
 • The Body Shop Matte Lipstick (farven: Osaka Plum): HER
 • e.l.f. Cosmetics Matte Magic Mist & Set: HER
 • Sephora glimmer øjenskyggen er desværre udgået.
 • Kostumelandet, Khloe Paryk: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRUN FØR JEG REJSER. FARVEL DK | ST. TROPEZ TANNING PRODUCTS