BRUN FØR JEG REJSER. FARVEL DK | ST. TROPEZ TANNING PRODUCTS

VIDEO: JEG LÆGGER MAKEUP PÅ YOUTUBEREN JULIA KOBIA

22855808_10213703918653943_1662810314_n 22894724_10213703918613942_187066250_n

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt med på min InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at youtuberen Julia Kobia og jeg har lavet en del videoer sammen til Jer! I aften får I den første video at se, hvor jeg lægger makeup på hende, og hun lægger makeup på mig! I kan se hendes video på hendes kanal: HER ellers nederst i indlægget, MEN se lige min video først!

Min nyeste YouTube video er her, Guys! Og alle produkterne er nederst i blog-indlægget. Min VLOG fra GULDTUBE 2017 er forsinket! HAHA. Det er fandeme lang tid siden! FORSINKET IGEN! Den kommer op i morgen aften! I PROMISE! Men nu har vi lovet Jer vores allerførste video sammen i aften, og den får I selvfølgelig først! Jeg håber, at I er glade for, at jeg er tilbage på YouTube, for jeg går ingen steder! Og jeg håber, at I kan lide, hvad jeg kommer til at lave for Jer. I’M BACK!!!!


Her er links til Julias makeup look:
 • e.l.f. Cosmetics Blemish Control Primer: HER
 • The Body Shop Matte Clay Skin Clarifying Foundation: HER
 • e.l.f. Cosmetics HD Lifting ConcealerHER
 • e.l.f. Cosmetics Contour Palette: HER
 • e.l.f. Cosmetics Contouring Brush: HER
 • e.l.f. Cosmetics Flat Eyeliner Brush: HER
 • e.l.f. Cosmetics Beautifully Bare Total Face Palette: HER
 • e.l.f. Cosmetics Eyeshadow C Brush: HER
 • e.l.f. Cosmetics Beautifully Bare Finishing Powder: HER
 • e.l.f. Cosmetics Beautifully Bare Total Face Palette: HER
 • Anastasia Beverly Hills Brow Wiz: HER
 • Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel: HER
 • e.l.f. Cosmetics Waterproof Lengthening and Volumizing Mascara: HER
 • The Body Shop Matte Lipstick (farven: Osaka Plum): HER
 • e.l.f. Cosmetics Matte Magic Mist & Set: HER
 • Sephora glimmer øjenskyggen er desværre udgået.
 • Kostumelandet, Khloe Parykt: HER

 Se Julia Kobias video, hvor hun lægger makeup på mig, og det er ikke kedeligt, fordi hun går det på sin egen måde og formår at gøre det så fint. ift. hun aldrig rigtigt går med makeup:

Julia Kobia har lavet den sjoveste video med mig, hvor jeg har en vane med at sige konstant… HAHA… Jeg må stoppe med det! Tjek den ud!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRUN FØR JEG REJSER. FARVEL DK | ST. TROPEZ TANNING PRODUCTS