NOMINERET! 'ÅRETS LIVSSTIL & FITNESS-BLOG'

TILBØD MIG 250.000 KR. FOR SEX MED…

Reklame-links

SHOP: Calvin Klein 3 Pack Brief: HER


Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Jeg har så meget om ørerne for tiden, at jeg er ved at blive kvalt! Hvis I har fulgt med på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I også, at jeg har arbejdet utroligt meget og har været til en del PR-events, så der er meget, som skal indhentes! I aften står den også på en dansk filmpremiere i aften og jeg når det lige!

Ok! Det her emne, som jeg vil tage op i dag, vil måske ikke chokere mange. Weird nok, men den unge generation i dag har også bekendtskab til det her. Jeg har tidligere fortalt Jer, at folk har tilbudt mig penge for at gå på date med dem. Det er altså rige mænd, som jeg taler om her. Den sidste tilbudt mig op til 15.000 til sidst for at invitere mig ud og spise (Læs: HER). Jeg er også vant til at få dick pics alt for ofte, også fra det kvindelige publikum popper det også op utroligt meget. Det er crazy til tider, men jeg finder det ret underholdende, og smigret over, at de finder mig så tiltrækkende. Jeg er også klart over, at jeg smider en del frække billeder på InstaStory og MyStory, som signalerer sex, men det er jo mit eget valg. Det er også tankevækkende, at det er som regel mænd, der enten er i forhold eller er gift med en pige. Jeg tror, at de keder sig lidt og savner noget spænding, men det er foruroligende, for jeg vil altså gerne have, at min kommende kæreste holder sine ædle dele kun for mig…

I dag er vi vant til at høre ordet ”sugardating”, og det er foruroligende at høre, hvor langt piger vil gå i dag for en dyr designertaske eller et par dyre designersko. Vær fred med det de gør. Det er op til det enkelte individ. Men det er ret crazy at høre, hvor mange unge der rent faktisk gør det som et levebrød. Jeg forstår det simpelthen ikke. Ja, vi lever i et samfund, der præger af de overfladiske og materielle goder, og dermed drømmer nogle unge det glamourøse Hollywood liv, som bl.a. handler om kun dyre spisesteder og eje kun dyre designer ting, der udstråler den luksuriøse livsstil. At ”sælge” sit selskab eller sin krop kan betragtes som et job, og alle skal gøre det, hvad de har lyst til, MEN at være afhængig (eller økonomisk afhængig) af et andet menneske, der skal betale for ens regninger, husly og ting og sager er sgu da ret sørgeligt. Der er ikke noget bedre end at være uafhængig og fri! At kunne tjene sine egne penge op til sin egen dyr designertaske, hvis det er det, som man vil have, er en f**kin’ fed følelse! INDEPENDENT! Jeg ved, at en del af mine bekendte og læsere på mine SoMe, vil måske blive stødt over dette blog-indlæg (fordi de “dyrker” selv denne livsstil), men jeg synes, at det er tankevækkende, hvor mange unge i den nye generation vælger ”sugardating” frem for et rigtigt job i dag. Jeg kan se ideen i, at man gør en ensom ældre herre lidt gladere, og det kan betragtes som det nemmeste job, men de fleste piger bliver afhængig af det, og de får aldrig sig et rigtigt job i sidste ende. Det er ikke sundt i sidste ende. På et tidspunkt bliver disse piger jo ældre og slidte at se på, så vælger disse ældre mænd de nye ”freshmen”, der kommer på banen.

Nu er jeg blevet tilbudt en kvart million for at knalde med to ældre mænd på samme tid. 250.000 kr. Jeg får det sgu dårligt ved tanken. Men det er jo bare mig! En tidligere realitystjerne tog fat i mig i byen og rod mig ind i det her. Han sagde ordret, at de vil betale mig for det. Han ved udmærket godt, hvem han er, hvis han kommer til at læse det her, og jeg troede, at han jokede. Den ene ældre herre gav mig sit visitkort, og han mente det med 250.000 kr. og vi skulle tilbringe en aften sammen på et hotel i København med hans arbejdspartner. Jeg takkede nej med det samme. Jeg har min selvrespekt, og jeg kan sagtens tjene disse penge selv, selvom det vil tage længere tid, men det vil jeg hellere. Nogen vil mene, at jeg skulle have gjort, mens andre vil sige, at det er det korrekte valg. Hvad angår mine livsværdier, så bliver det et nej tak. Men der er noget, som jeg har tænkt på, som er foruroligende. Ok, der er allerede mange ting, der er det i det her blog-indlæg. Mænd i forhold med piger, der kontakter mig. Gifte mænd der vil have sex med mig. Sex for penge etc. Puha. Jeg tror faktisk, at mange unge derude vil takke ja tilbuddet, som jeg fik, og det er tankevækkende… Hvad mener I egentlig om mit valg…

 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOMINERET! 'ÅRETS LIVSSTIL & FITNESS-BLOG'