NEW IN! e.l.f. Cosmetics | Makeupbørster | e.l.f. rebrander sig selv! EXCLUSIVE!

NEWS! GUERLAIN | DISSE TO BEAUTIES KOMMER SNART I SEPHORA

 

dsc00674

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt med på InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så har jeg vist Jer utallige lækre upcoming beauty nyheder på mine SoMe. Et af mine top faves makeup brands er det franske eksklusive brand ‘GUERLAIN’. Dette high-end beauty brand er kendt for deres eksklusive og dyre parfumer, læbestifter og de smukke perlemor pudder! Men de laver også alt andet som øjenskygger, face mist, hudplejeprodukter etc. Dette franske makeup-mærke kommer altid i de mest eksklusive tunge emballager, og kvaliteten taler faktisk for sig selv, når det kommer til udseendet og indholdet. Selve indeholdet, duften og virkningen på produktet er toplækker. Der er intet, at man kan sige imod. Deres produkter er forholdsvis dyre, men man får, hvad man betaler for. Til Jer dyre “damer” derude, så vil I elske disse to lækre nyheder her, som kommer i Sephora fra november af i butikken og onlineshoppen. Ellers har Sephora et stort udvalg af GUERLAIN i butikken.


Tjek alle GUERLAIN produkterne ud – KLIK HER.


dsc00675 dsc00676

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN! e.l.f. Cosmetics | Makeupbørster | e.l.f. rebrander sig selv! EXCLUSIVE!