TILBØD MIG 250.000 KR. FOR SEX MED...

NEW IN! e.l.f. Cosmetics | Makeupbørster | e.l.f. rebrander sig selv! EXCLUSIVE!

Foto: Instagram @SyLeeStarlight (Tilføj - Klik Her).

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! I dag skal vi snakke om mine nye lækre makeup-børster fra det populære internationale makeup-brand e.l.f. Cosmetics, som står for Eyes Lips and Face. Dette makeup-brand har jeg haft kendskab til og brugt i mange år, og jeg startede allerede mine allerførste e.l.f. Cosmetics produkter tilbage i 2011. I mit allerførste TV-program ‘Fristet‘ på TV3 (Se TV-programmet: HER) brugte jeg sjovt nok kun e.l.f. Cosmetics. i alle mine afsnit! Det samme igen i det andet TV-program ‘Divaer i Junglen‘ på TV3 (Se TV-programmet: HER). Hvis I ser dem igen på ViaFree på TV3 eller YouTube, så har jeg kun makeup fra e.l.f. Cosmetics på hele vejen igennem. Det var en tid, hvor jeg kæmpede med akne/ar/urenheder i ansigtet, men e.l.f. formåede at dække alle mine fejl på TV!

Der er sket meget siden med e.l.f. Cosmetics dengang. De startede nemlig med at lancere sig som drugstore produkter, dvs. de ville være i den billige prisklasse. De var nemlig trætte af, at man ikke kune få topkvalitet og GODE makeup produkter til lave priser, så derfor opfandt en far og en søn makeup-brandet e.l.f. Cosmetics. Jeps, I læste korrekt, at det er en far og en søn, som står bag brandet! Sejt ikk’!

I dag har de rebrandet sig selv, dvs. de går fra at være drugstore til at bevæge sig mod high-end produkter. Deres priser ligger midt imellem det billge og det dyre i dag, og derfor har de ændret ALT fra indholdet, kvaliteten, emballagerne og priserne. De har upgraded dem sig selv BIG TIME! Jeg har så meget e.l.f. Cosmetics nu fra deres nye hudplejeserie til deres nyeste makeup produkter og bestsellers.

Alt er ændret, og jeg er dybt imponeret. Alt ser mere eksklusivt ud og kvaliteten er spot on! Deres priser er ændret ja, men det er stadig ret billigt ift. mine allerdyreste high-ends, og disse e.l.f. Cosmetics produkter topper nogen af mine high-ends herhjemme! Jeg synes helt klart, at man skal give deres nye hudplejeserie, makeupprodukter og makeuptilbehør et forsøg, for jeg tror, at I vil elske allt det nye på markedet! Nogle af USA’s allerstørste beauty gurus som Jeffree Star, MannyMUA og Laura Lee røser jo nogle af e.l.f Cosmetics produkterne til skyerne! Dem skal vi også snakke om på et tidspunkt!

(Indlægget fortsætter)

img_8334 img_8335

e.l.f. Cosmetics har et kæmpe udvalg af makeup produkter, og det er vildt lækkert. Deres produkter er superlækre og gode. Vigtigst for mig, at makeuppen er holdbar og den lægger flot på huden og holder længe i løbet af dagen. Det formår e.l.f. Cosmetics. Jeg vil i første omgang vise Jer mine nye lækre makeup børster fra e.l.f. Cosmetics, og de er ikke engang dyre. Hårene fælder ikke og de får min makeup til lægge sig så flawless og flot på huden. Jeg kommer til at lave en del makeup look tutorials med alt e.l.f. Cosmetics, så glæd Jer til mine mange kommende makeup videoer!


FÅ MINE e.l.f. MAKEUPBØRSTER – KLIK HER.


 Jeg var blevet inviteret til middag + lacneringsevent af deres nyheder med 14 andre influenter fra DK af e.l.f. Cosmetics fra USA. De amerikanske PR, der står bag e.l.f. Cosmetics, kom til DK i sidste uge og udvalgte influenter til middag, så vi kunne være en af del #ElfBeautySquad. Jeg er super taknemmelig, og jeg er glad for at være med på teamet. Det er et makeup-brand, som jeg elsker og jeg har brugt i mange år. At de bl.a. vil have mig som PR-brand ambassadør er en ære i sig selv. Nu ved I også, at jeg samarbejder med mange brands efterhånden, og jeg har haft mange brands ind på huden, så jeg lover Jer, at jeg vælger kun brands og produkter, som jeg kan stå inden for og kommer altid med min ærlige mening. Her er nogle udvalgte billeder fra den superhyggelige 3 retters middag på ‘The Italien’ i København fra InstaStory (Tilføj – Klik Her) og Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her).

(Indlægget fortsætter)

img_8470 img_8472

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBØD MIG 250.000 KR. FOR SEX MED...