VIDEO: JEG LÆGGER VEGANSK MAKEUP MED E.L.F. COSMETICS

LET’S WIG IT | PARYK TIL HALLOWEEN / FASTELAVN

img_8776

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt med på InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så har I set mig til Halloween fest, dog havde jeg ingen af dem på, men jeg har vist Jer alle disse flotte parykker på Snap og Insta. Jeg har dog brugt nogle af dem i de nye YouTube videoer og forklarer Jer, hvorfor disse parykker er gode, som kan ses nederst i indlægget. I de to videoer kan I se, hvordan de ser ud på en.

I anledningen af det snart er Halloween, og der er mange Halloween-fester for tiden, kan man gå op i sin Halloween-udklædning med en sjov og flot paryk for at pifte looket op. The Fever Wig Collection er bl.a. parykker, der er egnet til at blive vasket og stylet med krølle- eller glattejern, uden der sker noget med dem. Det er fake wig i god kvalitet til lave priser. Ind på Kostumelandet.dk kan I finde alt til en fed, sjov og fræk udklædning til Halloween-fester eller til den kommende Fastelavn, hvis det skulle være. Kostumelandet.dk mangler intet, og de sælger alt fra udklædning, pynt, accessories, teater-makeup etc. Se de flotte parykker, som jeg har udvalgt her:

img_8777 img_8778 img_8779 img_8780

Den paryk, som youtuberen Julia Kobia har på, er The Fever Wig Collection – Model: Khloe: HER.

Se min nyeste YouTube-video her, hvor jeg lægger make-up på youtuberen Julia Kobia!

Se Julia Kobias video her, hvor hun lægger make-up på mig, og jeg har den lyserøde paryk på!

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: JEG LÆGGER VEGANSK MAKEUP MED E.L.F. COSMETICS