ET SANDT MARERIDT...

NOMINERET! ‘ÅRETS LIVSSTIL & FITNESS-BLOG’

Reklame-links

SHOP: Myprotein Protein MixMaster Shaker: HER | Myprotein BCAA – Tropical Flavor: HER | FreeWalk ‘Free Athletics’ Sneakers: HER


Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt! Nu har jeg ikke meddelt det her til Jer på bloggen, men jeg er åbenbart nomineret i ‘Årets Livsstil & Fitness Blog‘, og typisk mig er jeg ikke opmærksom på dette, men I kan stadig nå at stemme på mig: HER. Trods min blog er blevet mere til skønhed-og livsstilsblog, bliver mine tidligere fitness-indlæg genlæst af mange, og jeg smider mange fitness relateret billeder, som motiverer mange af Jer derude. Det gør mig super lykkelig, og dermed er bloggen nomineret. Giv din stemme, hvis du synes, jeg fortjener en skulderklap. Det koster ingenting, og I vil gøre en ung mand glad og dybt taknemmelig! Jeg vinder nok ikke, da jeg er sent ude, men bare at selve bloggen bliver opdaget derude, er en dejlig følelse i sig selv. Jeg prioriterer mit fitness-arbejde i dag, men bloggen er noget, som jeg har ved siden af, da jeg arbejder stadig meget med PR, og jeg elsker, at I stadig nyder at læse mine skønhedsfund eller mine flips og tanker mellem himlen og jord til tider. I kan finde alle mine tidligere fitness relateret blog-indlæg: HER. Og husk at stemme på min blog.


STEM – KLIK HER! WWW.SYLEE.DK – ‘Årets Livsstil & Fitness Blog 2017’.


Selvom min blog er blevet mere til en skønheds- og livsstilsblog, skal I ikke snydes for en opdatering på fitnessfronten. Jeg er måske ikke i min bedste form til dags dato, MEN jeg har aldrig følt bedre i dag! Jeg har nu haft forskellige kropsformer gennem årene efterhånden, og jeg føler ikke længere det behov for at sammenligne mig med mine tidligere fitness “idoler” eller mine tidligere fysik. I dag har jeg fundet den indre ro og balance i mig selv, og jeg har ikke behov for mere end blot at være sund og rask. Jeg fokuserer nu kun på råstyrke og teknik og bruger min viden til at hjælpe andre på rette spor, som er træning og det mentale. Jeg kan godt se mig selv i andre, der stræber hele tiden på mere og mere, for sådan var jeg selv dengang, Det handler blot om at føle sig i godt tilpas nøjagtigt som du er. Vi er alle forskellige, og vi kan altid blive bedre, men alt med måde. #FeelGoodInYourOwnSkin

Som I kan se, så er min kropsform sådan set ret fin. Jeg har ikke behov for at være hakket eller stor, men bare en mellemting. Hvad synes I?

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET SANDT MARERIDT...