NEWS! GUERLAIN | DISSE TO BEAUTIES KOMMER SNART I SEPHORA

FILMPREMIERE: ‘MENS VI LEVER’ | I SKAL SE DEN! JEG SKAL SE DEN IGEN!

img_8736

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt med på InstaStory (TIlføj – Klik Her) og #Snapchat: SyLeeStarlight/MyStory (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har været meget på farten på det seneste. Jeg skal passe mit arbejde samt jeg har gang i mange projekter, og jeg skal til PR-events. I morgen skal jeg også til et stort PR-event for udvalgte influentere i DK, lige før jeg skal arbejde. Her til aftenen vil jeg fortælle Jer om den intime og lukket filmpremiere, som jeg var til for os influentere og skuespillere, før den får premiere i landet, hvor jeg tog min skønne veninde, Sabrina aka. sangerinden Guldpige med. Seriøst Guys, den her nye danske film ‘Mens Vi Lever’ er FANTASTISK på alle måder. Den rører ens hjerte, den er tankevækkende, realistisk og SMUK! Vi fik endda mulighed for at snakke med instruktøren og skuespillerne.

Instruktøren Mehdi Avaz har gjort det fremragende med sin bror, der faktisk skrev hans allerførste manusskript. Vildt nok! De medvirkende som Nicolas Bro, Sebastian Jessen, Julie Christiansen, Charlotte Munck m.fl. var så gode og de roller, som de spillede var stærke karakter. De gjorde det bare simpelthen så godt. Jeg får lyst til at se den igen, og jeg skal se den igen! Se lige de to trailer nederst i mit indlæg. Filmen har premiere i biograferne fra i morgen af, så ALLE kan se den!

Her er et resumé:

Kristian er nyforelsket og klar til at starte sit liv sammen med Anne. En dag banker det på døren, og udenfor står Tommy. Kristian har ikke set Tommy i årevis og pludselig konfronteres han med en fortid, som han har gjort alt for at glemme. “Mens vi lever” er inspireret af virkelige begivenheder og følger fire mennesker, hvis skæbner flettes ind i hinanden efter en fatal ulykke. En ulykke der vil ændre deres liv for altid.

‘Mens Vi Lever’ Trailer:


img_8531 img_8546 img_8712


Følg min hverdag på InstaStory og MyStory


Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEWS! GUERLAIN | DISSE TO BEAUTIES KOMMER SNART I SEPHORA