YAY! CHRIS ROCK | 'TOTAL BLACKOUT TOUR' I AFTEN

ET SANDT MARERIDT…

img_5715

Foto: Marcos Borges

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt med på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så har jeg haft min familie på besøg i en uges tid i min nye lækker lejlighed, og jeg fik hjælp til at istandsætte resten af lejligheden! Hvor er jeg dog bare taknemmelig for min handy farmand! Det er blevet så fint, og I har også været mega gode til at komme med inputs på mine Facebook-opslag ang. møbler og kommoder ift. farver og modeller etc. Super skønt! Jeg elsker det hele allerede, MEN jeg er langt fra færdig! Jeg skal have en masse billeder og nips på plads, men det tager jo sin tid. Klædeskabet har jeg fortrudt, så det skal byttes hehe… Jeg er ret girly på det her punkt, men jeg er mest spændt på hver dag, når jeg skal bruge mit sminke område haha… Finally I have my makeup space! Alle mine tonsvis af produkter er ikke engang kommet på plads, men de er godt på vej. Jeg har købt en masse fine see-through kasser med hjul på til mine nye skuffer, så jeg hygger mig med organisering, når jeg får tid. Det tog også en krig at rense mine skønheds- og makeup produkter forleden. Puha! Jeg bliver aldrig færdig med mit hjem! Haha…

Nu hvor min familie er smuttet, har jeg mere tid til at opdatere mine SoMe. Hvis I har fulgt med på InstaStory el. Snappen, så ved I, at min hyggelige weekend blev til et sandt mareridt for mig og mine forældre! Et af mine største ønsker er at få mine forældre over til København for good, og tanken om at flytte hertil er måske blevet ekstra fjernt for dem! Til Jer, der ikke ved det, så er jeg opvokset i Vollsmose i Odense, og en del af familien bor der stadig, men jeg vil gerne have mine forældre herover. Da jeg var yngre, ville jeg bare flygte væk, men med tiden har det ændret sig. I weekenden lavede jeg et vredt facebook opslag:

Ja, jeg skrev det i en rasende tilstand, og det er, hvad det er! The truth! Jeg generaliserer ikke, og jeg siger faktisk, som det er. Det er nemlig ikke første gang, det er sket. Men i dette tilfælde fangede jeg den skide lommetyv i en fart, der var ved at stjæle min mors pung fra hendes åben håndtaske i et supermarked. Jeg er stadig rasende ved at tænke på det, fordi det drejer sig om min mor, men jeg fangede fyren i det, og han gik væk i en fart og løb ud af supermarkedet. Det foregik så i et område, som jeg aldrig havde været, da det var på vejen hjemad fra Ikea. Det irriterer mig grænseløs, fordi jeg ved, at mine forældre ikke får lyst nu til at flytte hertil. De syntes heller ikke om, da jeg flyttede hertil dengang for at færddiggøre min universitetsunddannelse. Jeg håber, at de giver København en chance til. Jeg kan mærke, at jeg savner at have dem i samme by, især når familien skal samles, og min lille prins er også blevet 3 år i weekenden. I kan tro, at jeg er en stolt onkel. Som jeg skrev på mine SoMe, så af respekt til min familie, ønsker de ikke at optræde på SoMe, selvom de har været på den røde løber og i blade før i tiden. Jeg vil gerne have os alle samlet i en by, og den lorte episode ødelægger bare det hele, så I kan vel forstå min vrede i weekendens! Jo ældre jeg bliver, desto vigtigere er det blevet for mig at være tæt på dem alle. Jeg håber ikke, at dette mareridt vil ødelægge min drøm om at få alle samlet en skønne dag…

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YAY! CHRIS ROCK | 'TOTAL BLACKOUT TOUR' I AFTEN