FILMPREMIERE: 'MENS VI LEVER' | I SKAL SE DEN! JEG SKAL SE DEN IGEN!

BRUN FØR JEG REJSER. FARVEL DK | ST. TROPEZ TANNING PRODUCTS

img_8771

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt! Jeg har super godt for tiden, selvom der er meget om ørerne som sædvanligt. Jeg er faldet til i mit nye og helt eget crib, og jeg elsker at det er mit eget, den bedste investering i mit liv. Lige nu nyder jeg livet og omfavner alle mine muligheder på min vej ift. før i tiden. Hvis I følger med på InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg enten arbejder med fitness, eller laver jeg noget PR. I går var jeg endnu en pressedag for nogle af de største brands, og I skal glæde Jer til de kommende nyheder, som jeg samarbejder med.

I dag kan jeg afsløre over for Jer, at jeg smutter til et varmt og hemmeligt land i år, og i den forbindelse vil jeg være ekstra brun, selvom jeg er brun fra naturens side i forvejen. Thank God for that! Men ekstra Golden Tan er altså bare ekstra lækkert! Det må vi erkende. Jeg elsker at se brun ud, men jeg foretrækker altid the real Sun! Solen kom aldrig i år, så jeg har kun de bedste selvbruner fra markedet.

Vigtigst for mig ved en selvbruner er, at den får min hud til at se naturlig brun ud, og den holder længe, og den stinker ikke af den der selvbruner lugt, som jeg ikke kan fordrage. Disse to vidunder selvbrunere er blandt mine topfavoritter. Kender man ikke brandet St. Tropez og man elsker at bruge selvbruner, så er man gået glip nogle af de bedste på markedet.

Har du travlt som mig, skal du have fat i disse her!

St. Tropez Gradual Tan in Shower: Den er så smart og praktisk! Smør dig mens du er i badet, uden det sviner, og vupti så er du blevet brun efter. Fås: HER.

St. Tropez Gradual Tinted: En superlækker Body Lotion med farve i. Den kan bruges hver dag, og den giver dig en smuk og gylden brun hudfarve! Jeg kan varmt anbefale disse produkter her. Mit trick til at blive ekstra lækkerbrun året rundt. Fås: HER.

img_8772

img_8774

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FILMPREMIERE: 'MENS VI LEVER' | I SKAL SE DEN! JEG SKAL SE DEN IGEN!