BLUE IS THE NEW BLACK | PRE-OPENING AF DK'S STØRSTE MATAS

ANASTASIA BERVERLY HILLS | LÆBESTIFT DER IKKE SMITTER AF!

img_7951

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I har fulgt med på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), har jeg hygget mig gevaldigt meget i weekenden og arbejdet en del, så jeg var overdrevet træt mandag og jeg kunne bare ikke overskue noget. Plus den Ikea tur dræbte mig, hvor jeg skulle have nye garderobeskabe, kommoder etc. og nu er jeg i tvivl om mit køb er de rigtige! Kill me! Jeg overvejer at returnere nogle ting, fordi jeg synes ikke, at de passer ind nu! Intet er samlet endnu! Thank God!

Har I set mine nye faves læbestifter og min trio-blush på InstaStory (Tilføj – Klik Her) eller Snappen? Til Jer Beauty-Lovers derude som mig selv, så ved I, at jeg elsker makeup og skønhedsprodukter. Produkter der virker! Disse Anastasia Berverly Hills liquid lipsticks (farven: Lovely & Ashton) er too die for! Dette makeup brand er jo et mine yndlings gennem de seneste par år, men jeg har ikke haft disse farver endnu til min samling, og jeg elsker dem bare. De passer til et ethvert makeup-look, og du kan altid spice dem med gloss eller noget shimmer effekt, men de er så smukke i sig selv.

Farven Lovely er den rosa og farven Ashton er den nude, og de her læbestifter smitter simpelthen ikke af!

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks: Læbestift der ikke smitter af!

Efter mine swatches på min hånd kunne jeg ikke få dem af med varmt vand og sæbe! De er så gode og holdbare. De smitter simpelthen ikke af! Jeg skulle bruge en effektiv makeup-fjerner, som jeg bruger til mine vandfaste mascara. Wow!

(Indlægget fortsætter)

img_7948 img_7950

Se lige denne Anastasia Berverly Hills trio-blush. Farverne: Velvet, Exotic og Desert er utroligt smukke. Jeg glæder mig simpelthen til at kreere nogle makeup-looks til Jer med disse lækre produkter. De er så smukke, og jeg er stensikker på, at I bliver ligeså glade for dem, som jeg er. De forhandles hos Matas og Sephora.

img_7949

 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE IS THE NEW BLACK | PRE-OPENING AF DK'S STØRSTE MATAS