Amazonian Saviour Multi-Purpose Balm | The Body Shop

NYHED! GOODIEBOX OKTOBER! | LOOK GOOD, FEEL BETTER

dsc00652

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I følger med på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så var jeg forbi posthuset i går for at afhente min månedlige GOODIEBOX, inden de lukkede. Goodiebox for oktober måned er her allerede, og I kan få fingrene i den selv, inden de bliver udsolgt! Jeg har allerede taget hul på det hele, og alle produkterne er lækre!


FÅ DIN EGEN GOODIEBOX KUN 169 KR – KLIK HER.

Goodiebox koster 119kr. + fragt 40 kr. + 10 kr. håndtering, dvs. kun 169 kr. i alt!

Til Jer, der ikke aner, hvad GOODIEBOX er for noget, så sammensætter de 5-7 lækre skønhedsprodukter i en boks 1 gang om måneden til blot 169 kr. og den bliver leveret til din dør. Der er ingen binding, og man sparer utrolig mange penge hver måned, da boksen altid har en større værdi. Jeg er super glad for den nye Goodiebox, (tjek alle mine forrige bokse ud: Klik Her). Beskrivelsen på alle produkterne i oktober Goodiebox er nederst i indlægget. Jeg har også før lavet en YouTube Video – Unboxing GoodieboxHER, hvis I vil have en ide om, hvad de forskellige Goodieboxes kan indeholde:

img_7743 img_7744 img_7746

GOODIEBOX – OKTOBER – LOOK GOOD FEEL BETTER:

  • NIVEA DAILY ESSENTIALS SENSITIVE DAY CREAM Denne lækre dagcreme fra Nivea er perfekt, hvis din hud mangler fugt og beskyttelse. Cremen beroliger huden, reducerer rødme og giver samtidig intensiv fugt samt beskyttelse med SPF 15. Har du særligt sensitiv hud, så frygt ej, da cremen kan bruges af alle hudtyper! Den er desuden fri for parfume og farvestoffer. Vejl. udsalgspris 79,95 kr.
  • ELIZABETH ARDEN EIGHT HOUR CREAM SKIN PROTECTANT Vi kan vist roligt sige, at dette er en vaskeægte kultklassiker, som millioner af kvinder verden over sværger til. Det forstår vi godt, da Eight Hour Cream er den perfekte multifunktionelle skønhedsbalsam, som kommer dig til undsætning, når læberne sprækker, eller neglebåndene osser. Salven genopbygger, lindrer, beskytter og heler revnet og tør hud og kan bruges på hele kroppen. Vejl. udsalgspris 300 kr.
  • VICHY PURETÉ THERMALE CLEANSING GEL Vi er vilde med Vichy, og denne rensegel er ingen undtagelse. Din hud bliver dagligt udsat for udefrakommende forurening, som kan skade huden, og få den til at se trist ud. Gelen hjælper med at rense i dybden, og får bugt med snavs og skadelige partikler. Brug den morgen og aften på fugtig hud, og skyl efter med vand. Huden efterlades frisk, ren og med en strålende glød. Vejl. udsalgspris 145 kr. for 200 ml.
  • MAX FACTOR 2000 CALORIE MASCARA Her får du endnu en kultklassiker! Vi er ret sikre på, at rigtig mange af jer enten har prøvet eller hørt om den ikoniske 2000 Calorie mascara fra Max Factor. Og det er der god grund til! Med sin klassiske børste giver den intense og fyldige vipper på et splitsekund. Du kan godt glæde dig til at ashe dine smukke Bambi-vipper med en af Danmarks mest populære mascaraer! Vejl. udsalgspris 99 kr.
  • L’ORÉAL PARIS INFAILLIBLE LES ACCESSOIRES, MAKEUP BRUSH En god makeup-pensel hører til i enhver beauty-samling. Så sådan en skal du selvfølgelig også have. I denne boks får du enten en pudder-, foundation-, contour- eller øjenskyggepensel fra L’Oréal Paris. Penslen er lavet af bløde, syntetiske hår, som ikke drysser, når du bruger den. Og så gør det ikke noget, at den er rimelig pæn at kigge på med sit minimalistiske design. Vejl. udsalgspris 79,95-119,95 kr.

UNBOXING GOODIEBOX VIDEO:

1. del af videoen handler om had på de sociale medier / 2. del handler om #GOODIEBOX:

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amazonian Saviour Multi-Purpose Balm | The Body Shop