NYHED! GOODIEBOX OKTOBER! | LOOK GOOD, FEEL BETTER

MUSIKVIDEO: ‘FØLER MIG FRI’ | JEG FØLTE MIG FALSK!

screenshot_19

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Nu hvor det er fredag, skal I lige høre et nyt og anderledes track med et tankevækkende budskab. Bandet ‘Ren Reflex‘ kender I måske fra GO’Morgen Danmark (Se: HER) og de er kendt for at lave sange med politiske budskaber, som giver noget stof til eftertanke. Det samme med deres nye nummer ‘Føler Mig Fri‘, som I kan se mig udfolde som hovedperson i deres nye musikvideo. Det er en meget anderledes rolle for mig at afprøve. I har jo set mig udgive sange før i tiden med tilhørende musikvideoer med en masse selvironi og sarkasme i mine “skøre unge dage”, men jeg sagde ja til denne mere seriøse af slagsen, da bandet spurgte mig, fordi jeg fik et flashblack af mit tidligere “kendis-liv”over den, og jeg ønskede til tider, at jeg vidste bedre dengang og traf nogle andre valg eller ventede med at lave TV, før jeg fik styr på mig selv.

Hvis I har fulgt meget med i mit liv på de sociale medier eller set de to TV-udsendelser med mig i GO’Morgen og GO’Aften Danmark (Se: HER), ved I også, at mit liv har bl.a. været meget styret af sociale medier, og alt måtte se perfekt udadtil. Men vi bærer alle sammen på en historie, som har gjort os til den vi er som mennesker i dag. Kort fortalt, så kom jeg fra et hårdt miljø som Vollsmose og stræbede efter accept og anerkendelse og håbede på, at berømmelse ville give mig et bedre liv med accept og forståelse. Det førte mig bl.a. til TV-verdenen, hvilket jeg ikke fortryder overhovedet (nogle gange kan jeg føle lidt fortrydelse, når jeg møder modstand), ellers har det formet mig til den jeg er i dag og er stolt af…

Alt ser glamourøst ud på de sociale medier, men jeg har været nede med angst og depression, fordi jeg ikke har kunnet være mig selv. Jeg gik ind i reality-verdenen for at blive anerkendt og accepteret. Men folk skal vide, at livet i blitzlyset også har en bagside. Du kommer hurtigt til at føle dig falsk, når du skal stå og smile til kameraerne, mens du i virkeligheden har det virkelig skidt.

I dag har jeg fundet den indre ro og balance i mig selv ved at være ærlig, ikke kun over for mig selv, men også over for Jer, at intet er perfekt, som det ser ud til at være. Jeg har ikke behov for at se eller være perfekt i dag. Fejl og mangler ved et menneske kan være “smukke” og charmerende. Vi behøver ikke at vise omverdenen, at vi er perfekte på de sociale medier, for ingen er det inderst inde. Vær som du er, med og uden filter.

Musikvideoen viser faktisk et ret godt billede af, hvordan mit liv ser ud til tider… Se den nederst i indlægget.

TUSIND TAK til mine piger og drenge for at medvirke!

screenshot_24 screenshot_23 screenshot_25 screenshot_21 screenshot_20


MUSIKVIDEO ‘FØLER MIG FRI – REN FLEX’“Aldrig døm en bog ud fra dens forside.”


Alt ser glamourøst ud på de sociale medier, men jeg har været nede med angst og depression:

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHED! GOODIEBOX OKTOBER! | LOOK GOOD, FEEL BETTER