ADVARSEL! HVOR GÅR GRÆNSEN FOR BILLEDER PÅ NETTET? (IKKE EGNET FOR BØRN ELLER?)

KORTTIDSHUKOMMELSE! HVAD SKER DER FOR MIG?!

Foto: Svilling Foto - 'Free ATHLETICS' Sneakers

Foto: Svilling Foto – ‘Free ATHLETICS’ Sneakers

Godmorgen Honeybees! Omg! Hvad f**k sker der for mig?! I har nok set mig bitchet på Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), at jeg ikke kan huske koden til mit dankort disse dage, og jeg kan ikke huske koden til min personale-login  op i fitnesscentret og jeg glemmer ALT! Ting som jeg bruger hver dag, er glemt hos mig?! Jeg må have korttidshukommelse med alderen eller hvad sker der?! Jeg er sgu lidt bekymret for mig selv. Nu er lejligheden endelig færdig med at blive renoveret  i går efter en måneds helvede, glæder jeg mig til at finde tid i næste uge til at købe alle mine møbler. Det må være stress symptomer, at jeg glemmer ting og sager, og det må være sindssygt slemt, at jeg glemmer koder såsom til mit f**kin’ dankort! Er det normalt? Har I prøvet det før, hvor I glemmer jeres kode, selvom I har haft den i lang tid og bruger den sådan set hver dag?! Wtf!

Jeg sidder her på arbejde og skal snart igang og jeg er dødsens træt fra i går. Jeg tog ud og spise med sangerinden Guldpige og vi endte i byen. Jeg tog godt hjem før hende, men jeg er stadig mega træt! I dag står den på røde løber og jeg skal finde en plan B til mit røde løber outfit, fordi min designer når desværre ikke at lave mit outfit færdigt, fordi det sidste materiale er ikke kommet hjem! Stress! Wish me luck! Følg med på snappen! Jeg tager jer med fra jeg får makeup på, ordnet hår og finde outfittet!!!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVARSEL! HVOR GÅR GRÆNSEN FOR BILLEDER PÅ NETTET? (IKKE EGNET FOR BØRN ELLER?)