KATESTROFE: PLAN B OUTFIT | THE VOICE 2017

KØNSSKIFTNING | THE VOICE 2017 (Se billederne)

img_6869

Foto: JuicyNews / TV3 (Til venstre) & Instagram @SyLeeStarlight (Til højre)

Hey Honeybees! Her er billederne fra musik awardshow ‘The Voice 2017’, som I har efterspurgt, og jeg har også kunnet se, at en del af Jer, der følger med på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) har taget mange screenshots er det nedenstående billede (Se længere nede)!!! I kender mig rimelig godt efterhånden, føler jeg selv, og I ved jo godt, at jeg elsker at dresse up, især når der er en særlig anledning til det. Jeg kan godt lide at lege med forskellige looks i ny og næ, og jeg har mine perioder, hvor jeg hælder mere til det ene end det andet. Det samme med sex og køn. Det sker også her ved mit udseende haha… I guess so!

Pga. mit vovet outfit til The Voice 2017 og min tung makeup, er der en del, som spørger nu:

“Vil du gerne være en pige? Vil du skifte køn?”

Det har været skide frustrerende! Lad mig understrege det en gang for alle:

NEJ, JEG VIL ALDRIG SKIFTE KØN!

JEG ELSKER AT VÆRE MAND, OG JEG ELSKER MIN MANDEKROP, SOM DEN ER.

Siden jeg var et barn, har fotografer brugt mig som model, og de har altid sagt, at jeg har androgynt look, hvilket vil sige, at jeg kan både ligne en kvinde og en mand. Det hele kommer an på makeup, hår og tøjstil. Dem, der kender mig godt, ved også, at jeg er meget rolig type og er ikke typen, der svinger med armene eller laver min stemme om. Vær fred med dem, der gør det, men det virker altså “du prøver for meget” og du ikke har fundet selv og prøver at være en anden osv. Faktisk er det pisse irriterende at se og høre på i længden, men der skal jo være plads til alle typer. Lidt ligesom med mig. Jeg falder heller ikke i alles smag, og det er helt cool, men jeg kan kun sige, at jeg er tro mod mig selv, og jeg er original.

Jeg elsker at kunne bære kontrasten: det “feminine” og det “maskuline”. Enten dem sammen eller hver for sig. Ikke alle kan det. I har jo set mig stille op til en af verdens største og faktisk verdens ældste grandslam skønhedskonkurrence for mænd ‘Manhunt International 2016’ (Se: HER). hvor det også er mig 100%, som I ser på billederne, men det var min maskuline side: HER. Jeg har mange sider, men jeg vil aldrig være en pige, og jeg ønsker det ikke og har aldrig tænkt tanken. Jeg har venner, der har skiftet køn, og jeg støtter dem fuldt ud, der føler, at de er født forkert og er fanget i den forkerte krop inderst inde. Folk skal være lykkelige! Jeg føler, at jeg er en dreng, og jeg elsker at være dreng. En mandekrop er så smuk og kan skulptureres efter hård træning og disciplin, og jeg elsker alt ved min krop! Det samme gælder ved en kvindekrop! MEN NEJ JEG VIL ALDRIG SKIFTE KØN!

(Indlægget fortsætter)

img_6841

Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle tage bukser på, men de sorte bukser dræbte the entire look, og gjorde det hele så freakin’ boring! Jeg kan jo altid komme i jakkesæt eller jeans og en hvid T-shirt i ny og næ, men jeg følte for et sammenspil mellem det feminine og maskuline look. Om man kan lide det eller ej, er jo ligegyldigt. Det vigtigste er, at jeg trives med det og er glad for mig selv indeni og udenpå. Du lever jo for at være lykkelig og ikke for at behage andre. Hvis jeg lyttede til mine forældre, skulle jeg komme totalt tildækket i en munk-dragt. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg (Læs: HER), så handler det for mig at kunne være kreativ og dresse lidt up i ny og næ på en anden måde. Jeg elsker det, og det er det, der tæller, right?

‘Uhrbak Luxury Design’ har kreeret min ide. Jeg fik en ide, og vupti den ide kommer på et stykke papir, og jeg fortæller, hvad jeg ønsker af materiale og skæringer, og så laver Christina Uhrbak (indehaveren af Uhrbak Luxury Design) til mig! Jeg kan ikke takke hende nok! Min makeup er lavet af Adam DK Studio på Vesterbrogade samt håret er farvet, klippet og stylet af ham. Han er ekspert inden for hår og makeup især bryllupsmakeup. Så flot! Jeg kan heller ikke takke ham nok for at bruge tid på mig. Jeg føler mig virkelig velsignet over at kunne samarbejde med så mange talentfulde mennesker gennem tiden. Hvad synes I egentlig om looket? Jeg kan da godt bære det, right?! Og se lige kontrasten når jeg er mere maskulin allernederst i indlægget!

(Indlægget fortsætter)
img_6723
img_6722
img_6832

Jeg tog min veninde Sabrina med, som I kender som sangerinden, Guldpige, som min date, og vi havde en grineren aften bl.a. med Klæstrup søstrene, Topgunn, Naser Khader og fik givet en krammer til søde Benjamin Lasnier. Han er så kær og dygtig. Ta’ lige 10 år væk fra mig! HAHA… Alt i alt en fantastisk gennemført arrangement af The Voice 2017 på Nimb. Her er flere udvalgte billeder fra en sjov aften, som endte på natklubben ARCH:

img_6856

img_6715img_6852img_6848

img_6871

Og jeg elsker at kunne være maskulin, som jeg er for det meste til daglig…

img_6380

img_6390

Foto: Svilling Foto

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KATESTROFE: PLAN B OUTFIT | THE VOICE 2017