JEG ER BLEVET LIDT AFHÆNGIG...

KATESTROFE: PLAN B OUTFIT | THE VOICE 2017

img_6836

Foto: Instagram @SyLeeStarlight – Outfit: Costume Design by ‘Uhrbak Luxury Design’

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Gud, I skulle bare vide, hvor meget hovedpine min blog har givet mig i den her uge. Min blog er jo min platform, hvor jeg ytrer mig, om hvad jeg end har lyst til – nemlig ytringsfrihed on the blog! Jeg har dog holdt en mini pause, fordi det hele gav mig bare hovedpine. Min blog er en anden måde at nå ud til Jer, men den er også til for at komme ud med nogle tanker, frustrationer eller bare gossips, som jeg ved, at I elsker og suger ind til Jer. Se det som god underholdende læsning. Jeg har måttet slettet mit forrige blog-indlæg om Robinson Ekspedition, og det har jeg kun gjort af fri vilje og af ren respekt til en af mine tidligere TV3 chefer, der har spurgt om det. I har nemlig kommenteret (det hele er væk nu), hvor det er blevet af osv. I princippet kunne jeg være ligeglad og skrive om alt, hvad end jeg har lyst til, da jeg ikke er bundet til nogen eller arbejder for nogen længere. Jeg er selvstændig på alle måder. Nok om det, bare lige for at få det på rene til Jer, der har fulgt med i forrige indlæg!

I sidste weekend var jeg inviteret til musik awardshow ‘The Voice 2017’, som blev afviklet ind i Tivoli, hvor os gæster kunne nyde lækker mad og cocktails hele aften til natten ud på terrassen i restaurant ‘Nimb’. Det var et gennemført flot arrangement, og servicen var i topklasse. Drengene, der arbejdede for ‘The Voice’ og ‘Nimb’ tog sig så godt af os. I den anledning ville jeg jo være fint klædt på og tænkte, at det er musikernes dag, hvor det er perfekt til at gå all in og være kreativ. Hvis I har fulgt med på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) ved I, at dette outfit var oprindelig Plan B, og ‘Uhrbak Luxury Design’ har kreeret på selve dagen til mig, og Christina Uhrbak (indehaveren) stressede over til mig, mens jeg var i gang med at få lagt makeup inden den røde løber. Så stressende! Jeg vidste jo godt på forhånd, at jeg ville være funky, så jeg ville få skræddersy noget anderledes, men et bestemt materiale blev totalt forsinket fra UK, derfor kom Plan B på banen, som skulle faktisk bruges til en anden anledning. I må se Plan A next time! Det hele er designs, som jeg har i hovedet, som bliver udlevet og kreeret. Jeg er så taknemmelig for, at Christina Uhrbak bruger tid og energi på at få udlevet mine skøre ideer hehe…

(Indlægget fortsætter)

img_6838I kender mig efterhånden, at jeg elsker makeup og gå all in, især når der er en særlig anledning til det. Jeg fik lagt professionelt makeup i denne omgang (ellers plejer jeg som regel selv) og få farvet hår igen hos ‘Adam DK Studio’, som stod for alt styling. Han er en af de dygtigste mennesker, som jeg har arbejdet med. Han gør alt flawless. Han er nemlig altid fuld booked især til bryllup full makeover. Han er pretty amazing. I burde tjekke hans IG ud: HER. Min flotte JLO-glød er spraytannet af Salon Lækker og mine smukke fine egne negle er også lavet af Salon Lækker. Salon Lækker behøver ingen introduktion, da de smukserer danske kendisser på stribe. Pigerne derinde er så søde og dygtige til alt med skønhed at gøre. Det er mine egne negle, så ingen kunstige negle her (aldrig haft kunstige negle og kommer ikke til), men vi fik lavet en fin fransk manicure med svagt glimmer look og kraftige hvide kant med Shellac.

(Indlægget fortsætter)

img_6837img_6842

img_6694

img_6843

Tusind tak til #TheVoice2017 og Jer for denne oplevelse. #AlwaysBeYou – JEG ELSKER JER, FORDI I ALDRIG DØMMER MIG OG ELSKER MIG SOM JEG ER! Jeg ved, at jeg ikke er alles kopte, men jeg har altid været mig selv siden dag 1. Det har været en lang rejse efterhånden. Jeg er endnu ikke helt kommet mig over al den kærlighed, som mange af jer stadig har til mig efter alle disse år! Det var så surrealistisk at gå nedad den røde løber til The Voice 2017 og høre jer skrige i vildskab og råbe mit navn, da I så mig. Det er svært for mig at forstå, at jeg stadig kan fremprovokere så voldsom en reaktion, når man tænker på, hvor lang tid det efterhånden er siden, at jeg har lavet tv. Jeg er jo et helt andet sted med mit liv i dag. Ikke desto mindre er jeg utrolig taknemmelig og rørt over al den kærlighed, som I stadig viser mig for den personlighed, som I kan huske fra tv. #thevoice er jo i bund og grund musikernes dag, hvilket blot gjorde det endnu mere overvældende at blive taget så godt imod. Det varmede mig ubeskriveligt om hjertet, så tak for at give mig den oplevelse. <3

Hvis I vil se, hvordan det hele så ud på den røde løber og hvem jeg har hygget og festet med, så læs med videre i dette blog-indlæg: KLIK HER! 

img_6859

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER BLEVET LIDT AFHÆNGIG...