VIDEO: UNBOXING GOODIEBOX

JEG VIL GIFTES! DET HER ER DRØMMESCENARIET!

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Hvis I følger med på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), har I nok set mig stresse rundt frem og tilbage i dag og kom alt for ssent hjem fra arbejde. Ok, jeg har ikke kunnet lade være med at tænke på det her hele dagen i dag! Skal jeg slappe mere af omkring det her emne, eller har jeg egentlig travlt?! Mange fra min omgangskreds bliver enten forlovet, gift eller skal til at have børn! Mine venner stresser mig fuldstændig! Nogen af dem er endda yngre end mig, og de skal skal giftes! Nogen er så ikke gift, men har allerede børn sammen! Hvis jeg skruer tiden tilbage, lad os sige 10 år tilbage, troede jeg faktisk dengang, at jeg ville været gift og skal til at børn i dag! Det havde jeg forudset dengang.

Drømmescenariet for mig er den gammelsdags rækkefølge – nemlig at blive forlovet først, derefter gift og efterfølgende få børn sammen. Men vi lever jo i 2017 og tingene sker ikke sådan så meget mere. Hvis jeg kunne ændre noget fra min fortid, havde jeg måske prioriteret kærligheden meget mere frem for karriere dengang. Jeg tænkte kun på uddannelse og arbejde og nøjes med de “forkerte”. Jeg prioriterer kærligheden nu og vælger med omhu, men det hele er som et computerspil, der aldrig ender godt. Jeg har nærmest opgivet håbet om at finde en reel person i DK! Jeg føler mig seriøst forbandet. Mine venner stresser mig ekstra meget nu med at få disse ting opfyldt, MEN det hele skal jo komme helt naturligt. Stod det til mig, var jeg allerede lykkelig gift og boede langt langt væk, hvor vi kendte ingen og nød de smukke naturlige omgivelser på landet. Kan I forestille mig på landet eller ved en strand, der er ret øde. Geeze, jeg lyder som håbløs romantiker lige nu. Jeg må stoppe. Jeg virker måske som en, der ønsker det vildeste og mest glamorøse bryllup, men inderst inde ønsker jeg mig blot et simpelt bryllup, som ingen rigtig kender til udover de nærmeste, og jeg vil gerne slå mig ned et sted, der er det modsatte af København. Jeg drømmer lige nu om et simpelt, stille og roligt familieliv…

Follow
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: UNBOXING GOODIEBOX