VIDEO: FORPEMIERE PÅ 'KINGSMAN - THE GOLDEN CIRCLE'

JEG ER I TVIVL | TILBUDT NYT TV-PROGRAM IGEN

Reklame-linksimg_7475

SHOP: The Body Shop – Face Contouring Palette: HER | The Body Shop – All-In-One Face Base, Faoundation + Concealers: HER


Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Jeg har noget at dele med Jer, og jeg ved ikke, om det bliver det rette valg i sidste ende! Det er svært at forudse, men I ved, hvordan jeg har det med TV, og jeg ikke gør det til enhver pris. Det skal nemlig være det hele værd. Jeg blev tilbudt en række tv-optrædener sidste år fra små appearances, hvor komiker laver sjov med en til den mere seriøse del som dokumentar reportage og reality på fuld skrue. Jeg behøver ikke at nævne programmerne, men det ene blev kritiseret for hårdt. Der er nemlig forskellige typer inden for TV, og man kan måske være lidt af en mellemting. Der er så dem, der gør alt bare for noget TV-tid og takker ja simpelthen til alt uden at tænke over efterlivet, men til gengæld er man aktuel og konstant i fokus, hvis det er det, man savner. Så er det dem, der laver TV for oplevelsens skyld og få rykket nogle grænser eller generelt elsker at lave TV. Jeg må være ærlig overfor Jer, at jeg elsker at lave TV, og jeg elsker at se, hvordan hele TV-verden hænger sammen især bagom kameraet. Hvis jeg kunne vælge frit, hvad jeg kunne tænke mig at afprøve i noget tid, så helt klart at være manden bag linsen og få det til at gå op i en enhed. Men nu blev jeg jo uddannet som landskabsarkitekt og arbejder i dag inden for fitness (sjovt nok), så det andet må vi afprøve i mit næste liv.

Hvis I har fulgt meget på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), så ved I, at jeg har  tit haft kamerahold omkring mig i ny og næ igennem sidste år. Et TV-program, som jeg desværre ikke kan dele med Jer, men det er meget personligt, og om jeg kan nogensinde råbe højt omkring det, er svært at sige nu, da mange ting står på spil.

Der er endnu et nyt TV-program på banen, og for første gang i lang tid overvejer jeg det stærkt, fordi det har noget med min drøm at gøre. Det er ikke nogen hemmelighed, at en af mine største drømme er at få min egen lille familie en dag. Drømmescenarie er klart at finde “den eneste ene”, at blive forlovet, at blive gift og så få børn sammen. Like that gonna happen. Vi lever i 2017, og tingene sker ikke efter mit gammelsdagshoved. Jeg er ret old-fashionhed, når det kommer til kærlighed. Håbløs romantiker.

Ok, som I kan regne ud, så handler programmet om, at jeg kan få mit eget barn! Det er seriøse sager, at vi har med at gøre. Jeg kan ende med at få mit eget barn. En fremmed kvinde skal bære det. Er det seriøst noget, som jeg har lyst til at bevæge mig ind i?! Jeg ved, at det lyder skørt, men hvis jeg ikke finder mit livs kærlighed (eller har jeg det allerede, hvem ved), vil jeg gerne være alenefar. Uden tvivl. Jeg var klar til at være far allerede, før jeg blev kendt i DK. Jeg skal dele barnet med en fremmed, som bliver jo ikke fremmed, da kvinden skal bære mit barn, og vi skal opfostre det barn sammen. Tanken om at dele denne drøm med et andet menenske, som jeg ikke har noget med at gøre, er tankevækkende og skræmmende… Det er et ret crazy tv-program, men grunden til at jeg overvejer det – nu har jeg muligheden for at få mit eget barn no matter what. Spørgsmålet er, skal det være på denne her måde… Hmm…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: FORPEMIERE PÅ 'KINGSMAN - THE GOLDEN CIRCLE'