KORTTIDSHUKOMMELSE! HVAD SKER DER FOR MIG?!

JEG ER BLEVET LIDT AFHÆNGIG…

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt og nyder jeres solrige weekend! Jeg har haft en hektisk, men pretty amazing weekend indtil videre. Jeg er ret slået ud i dag. Til Jer, der følger på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her) ved, at jeg har festet fredag på At Dolores med sangerinden Guldpige og The Voice 2017 lørdag, så jeg er hårdt ramt i dag, men overraskende frisk på arbejde! Den her weekend skulle jeg nå at finde tid til noget selvforkælelse i form af skønhedsbehandlinger såsom spraytan for at blive endnu brunere, selvom jeg er meget brun fra naturens side. Jeg har bare savnet den lækre sommer tan fra sidste år, hvor sommeren var on point ift. i år, så jeg skulle lige piftes op med en tan fra Salon Lækker, der bl.a. er ekspert inden for spraytaning. Det er dog mange år siden, at jeg er blevet spraytannet, da jeg altid er brun året rundt, og sidst jeg fik det lavet. var da jeg stillede op til i fitnesskonkurrence WBFF i 2015. Jeg vil nemlig have den her Jlo Glow hen over weekenden bl.a. til musik awardsshow i går til The Voice 2017. Nu følte jeg mig for at dress up og dulles op, fik jeg også ordnet negle hos dem. Jeg havde lovet mig selv ikke at blive afhængig af disse behandlinger, men jeg må ærligt indrømme, at det er ret lækkert at få negle ordnet, selvom det virkelig er svært at have pæne negle som personlig træner. Og spraytan er så lækkert udført af Salon Lækker, at jeg synes, at det er så naturligt flot, at jeg vil have det igen på et tidspunkt. Se lige mine negle. Dog er de altså mine egne negle. Shila fra Salon Lækker har blot optegnet den hvide kant og kommet lidt glimmer på. Et ret enkelt og naturligt look. Se lige den spraytan, som fremhæver ens markeringer også på kroppen. Jeg er blevet lidt afhængig af det hele nu. Sangerinden Guldpige synes også, at mine negle var så flotte og jeg skal helt klart have dem sådan til tider. Det var også Guldpige, som jeg fulgtes med til The Voice 2017 i går. Alt om en fantastisk event i går kommer på bloggen senere.

img_6465

img_6500

img_6565 img_6701

img_6558

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KORTTIDSHUKOMMELSE! HVAD SKER DER FOR MIG?!