JEG ER I TVIVL | TILBUDT NYT TV-PROGRAM IGEN

VIDEO: HVORFOR JEG SYNES YOUTUBE-VERDEN ER NEDEREN…

image2

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! I dag har jeg siddet og lavet en video til Jer for at komme ud med det, som jeg har på hjertet. I har været så søde, og en del af Jer har endda spurgt mig på Instagram @SyLeeStarlight og til Guldtuben 2017, hvornår jeg laver flere YouTube videoer. Der har været en særlig grund til, hvorfor jeg synes, at YouTube-verdenen er nederen og fyldt med hate og misundelse, at jeg ikke brød mig om det. Vi lever i et samfund, hvor ingen kan unde hinanden noget succes, og det er så sørgeligt at se. Jeg nævner bl.a. Fie Laursen som et super godt eksempel på, hvorfor jeg netop synes YouTube er nederen… Jeg håber, at I vil se med, og I forstår bedre, hvorfor jeg har holdt mig væk i så lang tid… Og der er også en masse update omkring mig i videoen…

Ps. til Jer Beauty-Lovers som mig selv… I har nok set mig snappe disse to lækre Goodiebox en den sidste måned og starten af denne måned. Så husk, at I stadig kan nå at få fat i disse lækre Goodiebox ‘Summer Fling’ og ‘The Members Box’ til blot 169 kr. inkl. fragt + håndtering, dvs. kun 169 kr. i alt. Jeg har afprøvet alt, og jeg elsker simpelthen det hele. Det er en god måde at spare en masse penge på, og man får hver måned lækre 5-7 produkter hver måned, og der er ingen binding! Få fat i din egen Goodiebox: KLIK HER!

dsc00649 dsc00646

HUSK! Jeg elsker Jer! Altid vær dig selv!

image1

Follow
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER I TVIVL | TILBUDT NYT TV-PROGRAM IGEN