KØNSSKIFTNING | THE VOICE 2017 (Se billederne)

GUD! HVOR KOM DU FRA?! JEG VIL DANSE MED… | VILD MED DANS

img_7166

Foto: Michael Stub / HER OG NU / Realityportalen – ‘Guldtuben 2017’ – Outfit: Mit eget design blev udlevet og kreeret af skrædderen og designeren, Christina Uhrbak, hos STASIA samt er indehaveren af ‘Uhrbak Luxury Design‘.

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Gud, der er meget der skal indhentes på bloggen og på mit arbejde i den her uge. Rush rush! Som I kan se på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), har jeg været på farten! Jeg har faret frem og tilbage i weekenden og starten af den her uge pga. en del events og møder med klienter og mulige nye samarbejdspartnere inden for andre felter. Jeg har altid gang i noget og fordi jeg elsker at lave business og være manden bag nogle projekter, og generelt tjene penge. Det er vildt, at en del af Jer har efterspurgt denne kimono med slæb på. som jeg bar til Guldtuben 2017 i lørdags. Det er en ide, som jeg fik i hovedet og fik den ned på et stykke papir og fik fat i designeren, Uhrbak Luxury Design, til at udleve den for mig og jeg fik en masse hjælp til. Historien bag denne kimono, og hvor I kan bestille den + min makeup tutorial kommer i næste indlæg senere i dag og i morgen.

Det er sjældent, at jeg har tid til at se TV, men thank God at man i dag kan se alt senere på nettet. Jeg så ‘Vild med Dans 2017’, og jeg er allerede fan af den nye sæson i år. Jeg ser mange programmer fra USA, og derover har de jo Vild med Dans også, og jeg elsker det! Men I år er jeg vild med den danske version. OMG, hvem fanden er Lucas Hansen?! Skuespiller? Jeg ser aldrig danske serier, men hold kæft han er så charmerende at se på og han danser sgu godt af en maskulin mand at være! Jeg er betaget! Og det cute par med youtuberen Julia Sofia og danseren Frederik Nonnemann gør det så godt. Jeg har allerede mine favoritter. Og hvid jeg skulle vælge nogen fra denne sæson, som jeg vil have som partner, så helt klart Frederik, Michael eller Claudia Rex, fordi de virker så søde og man vil nok være godt tilpas med dem, selvom man danser skidt, tror jeg.

Når jeg ser dem danse, får jeg sgu selv lyst til at danse med. Jeg kan ikke lade være med at forestille mig, hvis jeg selv nu var med i det program. Hvem skulle jeg så danse med? Som om det vil ske, men bare forestil Jer, hvis jeg nu var! Dans med en pige eller en fyr? Den er sgu da tricky. Jeg vil gerne danse med begge køn. HAHA… Nu har jeg jo min maskulin og feminin side, som nok vil dominere en del. Jeg tror faktisk, at jeg vil gå hen og vinde det hele med mine moves! Damn, sæsonen er så spændende i år! I love it! Kan I forestille mig med i Vild med Dans? Nu går de efter helt andre typer som blogger og youtuber og tidligere vindere af skønhedskonkurrencer. Hvis jeg skulle lave TV igen en skønne dag, så skulle det være noget vildt og sjovt i en helt anden boldgade.

Min entré skal nok være vildere end realitystjernen Nicole Snooki fra Jersey Shore, men det er sådan, det skal gøres! Se lige her:

Follow
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KØNSSKIFTNING | THE VOICE 2017 (Se billederne)