JEG VIL GIFTES! DET HER ER DRØMMESCENARIET!

DET ER FANDEME NOK!

Foto: Patrick Mads Svilling / Svilling Foto | Shoot for Freewalkers - Sneakers: Free Athletics

Foto: Patrick Mads Svilling / Svilling Foto | Shoot for Freewalk.dk – Sneakers: Free Athletics

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Det er fandeme nok det her! Jeg er så frustreret i dag! Det her sket før i tiden, og jeg bliver stikhamrende tosset hver gang! En eller anden stodder prøver at hacke mine sociale medier siden i morges og igen her til formiddag! Det drejer sig om Facebook og Instagram! Jeg får sms’er fra begge services om nulstilling af mine kontoer! Det er ikke første gang, at det her sker! Til vedkommende derude, der ikke har et liv, så er alt koblet til min private e-mail og min private telefonnummer, you freak! Damn, jeg er frustreret, men THANK GOD, at jeg havde forudset det her way back! Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der har oplevet det her… Damn this is annoying! Det skal ikke ødelægge min fridag i dag! Fredagen skal nydes på fuld skrue og jeg må lige passe på, hvad der sker, hvis jeg bliver Facebook raped! Btw følg min fredag på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), hvor jeg skal ud og have lækker mad og cocktails med det lækreste selskab. Go’ fredag alle sammen!

Follow
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VIL GIFTES! DET HER ER DRØMMESCENARIET!