MUSIKVIDEO: 'FØLER MIG FRI' | JEG FØLTE MIG FALSK!

BLUE IS THE NEW BLACK | PRE-OPENING AF DK’S STØRSTE MATAS

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Den her nyhed skal lige ud til alle beauty-lovers, for Danmarks største Matas er nu åbnet, og nogle af os udvalgte influenter var inviteret til Pre-Opening af butikken i Rødovre Centrum (shoppingcentret) og fik lov til at lege som de allerførste kunder. Jeg fik en kærlig hånd af GHDStylebox by Matas til at style mit hår, og makeuppen fik jeg lagt af M.A.C Cosmetics. Jeg er blevet ret fan af farven blå til øjnene. Det er en farve, som jeg normalt aldrig vil tænke på. Det er ikke alle, der kan lide blå øjenskygger eller eyeliner, men jeg kan sgu godt lide den. Jeg tror, at farven blå bliver min nye sort i en periode hehe… Der er noget Tokyo Drift over det. Hvad synes I? Jeg har den blå øjenskygge fra MAC. Ellers fik jeg lov til at afprøve mange nyheder fra mange skønheds- og makeupbrands såsom NYX, Aurelia, Pudderdåserne og mange flere, som var tilstede til at forklare os de forskellige nyheder. Det var et superhyggeligt arrangement og skønt at møde nogle andre søde og dygtige skønhedsinfluenter som bloggere og youtubere. Jeg tog lige den bus-tour, som de havde arrangeret til os, og så sødt af dem at sørge for madpakke og lækre gaver som altid, som jeg glæder mig til at afprøve. Husk, at I altid kan følge min hverdag på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), hvor jeg ofte bombaderer Jer med fitness og beauty-snaps, og mine mange skønheds- og makeupprodukter og giver Jer min ærlige mening. Den nye og kæmpe Matas er åbnet, som I nu kan tjekke ud! God fredag aften!

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSIKVIDEO: 'FØLER MIG FRI' | JEG FØLTE MIG FALSK!