DET ER FANDEME NOK!

Amazonian Saviour Multi-Purpose Balm | The Body Shop

Reklame-links
Foto: Instagram @SyLeeStarlight (Follow - Click Here) | Amazonian Savior Multi-Purpose Balm: BUY HERE

Foto: Instagram @SyLeeStarlight (Follow – Click Here) | The Body Shop | Amazonian Savior Multi-Purpose Balm: BUY HERE 

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Så er vi kommet ind i en ny lækker uge, og solen skinner på en mandag! Det gør det i hvert fald herude hos mig! Den her uge består af masser af arbejde og en del PR-events. Jeg er super spændt på nye samarbejder med nogle af de største brands i verden. Følg endelig med på #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), hvor jeg tager Jer med til de forskellige PR-events i løbet af ugen og introducerer Jer for nye skønheds- og makeupprodukter på markedet. Nu hvor vi snakker om skønhed, skal I se denne mirakel salve lige her The Body Shop – Amazonian Savior Multi Purpose Balm!

Denne salve er skabt til flere fordele! Jeg bruger den til ru/tørre områder på kroppen som albuer og knæ eller endda i ansigtet, hvor jeg har tendens til at blive ekstra tør såsom rundt om læberne eller tæt ved øjnene pga. kulden. Jeg får nemlig let tør hud, når det er koldt og dermed eksem. Så det er vigtigt for mig at anvende et naturlig fremstillet produkt som dette.

img_7695

Denne salve opfriske også ens synlige tattooveringer, hvis du har det, så dine tattoos ser pænere og klarere ud. Jeg bruger den fx til rifter/sår, så min hud heler hurtigere for at undgå ar. Den er perfekt til både voksne og børn, og det er bare en saver til huden.

Amazonian Savior Multi Purpose – Fås: HER.

  • Nærende balm med mange anvendelsesmuligheder
  • Hjælper med at genopfriske helede tatoveringers synlighed og hjælper på hudmærker
  • Giver intens næring til tør hud
  • 100% vegetarisk
  • Beriget med økologisk, Community Trade babassuolie & økologiske andirobaolie fra Brasilien.

Jeg kan varmt anbefale dette produkt. Det er et must-have hos mig, og den redder mine problem områder hver gang!

Follow
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER FANDEME NOK!