SY LEE: Get my makeup look! M.A.C. PRO Cosmetics! Lipstick / Viva Glam Ariana Grande

SY LEE: Hvad er din motivation bag din træning? #MinAmbition og del din historie!


| MYPROTEIN Loosefit Undertrøje – (Fås i blå, grå, rød…): HER |

3 for 2 på træningstøj | Brug koden 3FOR2SEP – NB! Slutter om 2 dage!

Få yderligere 15% rabat oveni med min rabatkode: SYLEEVEN (ellers giver koden 15% på alt på hjemmesiden). Spar op til 70% på sensommer udsalg lige NU på www.myprotein.dk i 48 timer. Sports gear + kosttilskud etc.

Hey Honeybees! Til Jer, der går meget op i træning eller er et fitnessfreak som mig, vil Team Myprotein gerne høre, hvad er din motivation bag din træning. Jeg har delt min begrundelse på min motivation bag min træning på Instagram: @SyLeeStarlight: HER! – Der er rigtig grunde gode grunde bag min motivation og jeg kan ævle meget mere i timevis, men kort og godt er min motivation bag min træning beskrevet herinde, hvis du vil læse med videre.

Del din motivation bag din træning på Instagram og hashtag #MinAmbition, så andre kan blive inspireret af dig på Instagram!

Min motivation var helt noget andet dengang ift. i dag. I dag handler det ikke om være den største op i fitnesscentret. Det handler om for mig i dag at være tilpas i min egen krop. Jeg hviler så meget i mig selv i dag, at jeg ikke træner for de samme grunde som dengang. Jeg ville ligne min tidligere fitness idol dengang – at være muskuløs og overdrevet stor og hakket som muligt. Jeg stod sceneklar til mit første WBFF-debut, men jeg kan se i dag, at min motivation ikke er den samme længere – det handler ikke om at være som min fitness idol. Det er mine egne fremskridt dag for dag. At jeg har det godt med mig selv uanset hvilken kropsform. En anden grund som er min allerførste motivationsfaktor er mine klienters fremskridt. At jeg kunne hjælpe hen mod deres mål, motiverer mig enormt meget til at være et forbillede og dermed presse mig selv til at være den bedste.

Jeg startede jo med at træne af mange forskellige grunde. Først og fremmest var det for mit vedkommende helbred og velvære. Jeg føler mig nemlig sundere, gladere og friskere, når jeg har trænet. Jeg har genmemgået mange kropstranformationer efterhånden, og jeg har endda haft spiseforstyrrelser (gået fra tynd og butter og omvendt) og jeg har stillet op til fitness konkurrencer et par gange nu, så jeg elsker at udfordre mig selv til det yderste og lære nye ting/viden inden for fitness, og derfor valgte jeg også at uddanne mig som personlig træner og kostvejleder, så jeg kan hjælpe andre derude. Mine klienters smil/bedrift motiverer mig til at blive den allerbedste inden for mit fag.

Ps. hvis du synes om mit sportstøj fra MYPROTEIN, som jeg har på (billedet foroven), så tjek mine mange andre MYPROTEIN sportstøj ud: HER

5 kommentarer

 • Det lyder som en virkelig god og sund motivation Sy Lee. <3

  Hilsen Kirsten
  http://www.kirstenthulesen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sy Lee

   Hey Kirsten, det er jeg glad for du synes! tak for besøget søde. Ps. hyggelig blog du har :) Er vild med den :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Jørgensen

  Du har virkelig inspireret mig til en bedre livstil. Jeg synes alle skal læse hvad du skriver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sy Lee

   Det er jeg så glad for at høre. Jeg vil også kun hjælpe og inspirere folk derud til en sundere livsstil som jeg beskæftiger mig med til daglig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klaudia Dubicka

  Hej Sy Lee vi er 3 piger fra Nørre Alslev Skole som går i 9 klasse og har projektuge vores overemne er En Jord flere forskellige verdner, vi har valgt et underemne ” Kost og Motion” Hvor vi vil ind på noget med fitness og gøre vi ville derfor høre om du måske kunne hjælpe os og besvare nogle spørgsmål? Du kan kontakte os på lll.boesen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Get my makeup look! M.A.C. PRO Cosmetics! Lipstick / Viva Glam Ariana Grande