MUSIKVIDEO: Der hviler en forbandelse over mig, når det kommer til... KÆRLIGHEDEN!

SY LEE: Get my makeup look! M.A.C. PRO Cosmetics! Lipstick / Viva Glam Ariana Grande

mac-collage

Hey Honeybees! Jeg har lovet Jer, at I vil få et makeup-indlæg med “Get My Makeup Look”, som jeg havde snappet en del på mit #Snapchat: SyLeeStarlight (Tilføj – Klik Her), mens jeg gjorde mig klar, og en del af Jer efterspurgte en makeup tutorial. I første omgang bliver det et blog-indlæg, men jeg kan evt. lave en Get Ready With Me Video på et senere tidspunkt. Jeg havde nemlig dette makeup look til den sidste gallapremiere på animationfilm ‘Trolls‘, som I kan læse alt om: HER. Derudover fik mit makeup look og tøjstil positive respons bl.a. i SE & HØR nyeste udgave, nemlig i denne uges udgave, hvor de roser mit makeup look og min stil og siger, at jeg er meget ukonventionel, og jeg kaster glans over enhver røde løber. Tusind tak for de rosende ord! Smigret! Jeg elsker at dresse up, når der er mulighed for det, og jeg elsker at lege med forskellige makeup looks for tiden.

image image image

Mit hår er stylet af Hang Thanh Ho aka. Line fra frisørsalon Dupont & Dupont. Min frisør siden 2011. Seriøst, en af Danmarks bedste! Jeg kan varm anbefale hende.

På dette makeup look har jeg kun brugt M.A.C Cosmetics. Jeg fik lige lyst til at bruge kun M.A.C. Cosmetics, da jeg var model for M.A.C PRO Cosmetics fornyligt. Jeg var nemlig blæst omkuld, da jeg så deres makeup linje fra Ariana Grande – Viva Glam, og jeg måtte bare eje den, som Ariana Grande havde på plakaten! Denne Ariana Grande Viva Glam (mat blommefarve) læbestift eksisterer stadig og kun få steder har den. Den er limited edition, Guys! Jeg fik besked på, at den var udgået, men jeg måtte godt få den, MEN til Goodiebox Denmark Housewarmning i sidste uge, stødte jeg ind i en smuk M.A.C makeup artist og hun sagde, at få M.A.C. butikker har den stadig. Ellers kan man få en næsten magen til fra M.A.C. læbestift i farven: ‘Hang Up’. Denne flotte cherry pop (mat blommefarve for at være præcist) gav mig inspiration til dette røde løber makeup look. Jeg havde selvfølgelig prep og prime mit ansigt og jeg påfører altid mit M.A.C. Studio Fix Spray inden og efter min påføring af makeuppen.

Ansigt/Hud: Til dette look havde jeg lyst til at bruge en højdækkende foundation, så det blev M.A.C. Studio Fix Fluid Foundation SPF15, som har en medium/fuld dækkeevne, og concealeren M.A.C. Select Cover Up, som redder mig hver gang, når jeg ser dødsens træt ud eller når jeg har urenheder, der skal dækkes. Jeg er en person, der har tendens til at fedte ved T-zone, så jeg har altid en pudder på mig, For at makeuppen holder længere og giver mig the illusion of flawless skin, brugte jeg M.A.C. Prep + Prime Transparent Finishing Powder over hele fjæset og den bruger jeg faktisk igen til sidst igen for at touch up. Jeg valgte at bruge bronzer i denne omgang i stedet for at contour og alt det andet, var det hurtigt og nememst med en bronzer til at lave contouring i de områder der skulle og give mig lidt et tanned look. Som highlighter, som er et kæmpe must-have hos mig for at få en luminous skin, brugte jeg min elskede M·A·C Mineralize Skinfinish Highlighter. Den er gudesmuk!

Øjnene: Dette øjenmakeup var så simpelt, at det kunne være. Jeg elsker efterår og de varme farver fra pallet: Eye Shadow x 9 Burgundy Times Nine, så jeg brugte bare de to varme brune farver og mixede dem sammen og komme på the crease og den lidt lilla tonede farve på øjenlåget. Blend godt og grundigt, så man ikke får de markente linjer, så er det flot. Jeg kom den “lyse” brun farve under øjnene tæt på vandlinjen. Tricket er bare blend godt og grundigt i dette look. På vipperne påførte jeg et af mine yndlingsmascara M·A·C Extended Play Gigablack Lash. Som jeg altid siger i mine makeup tutorials på min YouTube kanal, så er det sjældent, at jeg gør noget ved mine øjenbryn, da jeg er heldig med tykke og fylde bryn, så til dette look har jeg intet gjort.

Læberne: Jeg påfører altid noget fugt på læberne, inden jeg lægger min makeup, så mine læber kan bløde og pæne senere. Jeg brugte her min oMoi Vanilla & Chamomile Lipbalm og så den smukke M.A.C. Ariana Grande Læbestift mat blommefarve. Til sidst kommer jeg Studio Fix Spray over det hele.

Jeg håber, at I synes om mit makeup look. Det er ret simpelt og nemt, men læberne pifter makeup looket op. Vil man have et mere dramatisk look, kan man altid påfører falske vipper. Jeg laver en Makeup Tutorial Video meget snart. Det er måske også lidt sjovere at se med. Jeg ønsker Jer alle sammen en dejlig dag!

Denne uges udgave af SE & HØR: “Årets Vigtigste Kulturbegivenhed” – Tusind tak for de rosende ord!

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSIKVIDEO: Der hviler en forbandelse over mig, når det kommer til... KÆRLIGHEDEN!