LIFE UPDATE | MY NEW HOME - I'M A GIPSY!

MUSIKVIDEO: Der hviler en forbandelse over mig, når det kommer til… KÆRLIGHEDEN!

Foto: Daniel Hollister

Foto: Daniel Hollister

Honeybees, jeg ligger her og funderer over livet og dets mening.  Jeg trives i min tilværelse, og alt kører som det skal, føler jeg selv. Men et bestemt emne eller en ting som jeg mangler i mit liv, som jeg altid prøver at undgå, kom på banen her til aften, hvor jeg var ude og spise – KÆRLIGHEDSLIVET.

Jeg tror, at der hviler en forbandelse over mig, når det kommer til kærligheden. Jeg har været dybt forelsket og lykkelig i et smukt og hårdt forhold i mange år nu.

Jeg har ikke været mig selv det sidste halve år, og jeg er ret ulykkelig, når det kommer til at kærligheden, men jeg lader det også ligge nu, så jeg kan komme over med mit liv. Jeg sidder fast og jeg gør alt for at give slip, men det er hårdt.

Jeg vil bare inderst inde finde en, der elsker mig ubetinget og for den jeg er, også alle mine mærkelige sider. Jeg fandt den unikke person, men timingen har aldrig været rigtigt.

Inderst vil jeg gerne stifte familie, slå mig ned og opleve verden sammen med den rette. Søgen på den “rette” er stoppet forlængst, da jeg forelskede rigtigt for første gang for 4 år siden. Jeg leder ikke efter nogen, og jeg prøver heller ikke at tænke på kærligheden. Jeg tror på, at hvis den rette derude kan acceptere mig som jeg er og elsker mig for den jeg er, så skal vores veje nok krydses en skønne dag.

Jeg ligger her og skriver digte, hvor jeg i virkeligheden burde sove.

Det var også sådan den her sang kom til verden. Jeg skrev et digt og jeg lavede den til en sang på egen hånd. Den handler om mit turbulent kærlighedsliv. Sangen hedder “Helt Alene” og den betyder noget særligt for mig.

Jeg må lægge mig til at sove snart og stoppe med at tænke. Jeg har virkelig lyst til at lave flere kærlighedssange, da de er personlige og betyder meget for mig. Måske udgiver jeg en ny sang til sommer.

Hvis du ikke har set den officielle musikvideo til min nye single “Helt Alene”, så er den her på YouTube. En kærlighedssang, som jeg selv har skrevet og lavet. Den fås nu også på iTunes og Spotify:


20150218-174006-63606266.jpg

Kan I sove godt og drømme sødt alle sammen <3

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIFE UPDATE | MY NEW HOME - I'M A GIPSY!