JEG GJORDE DET! BRØD FULDSTÆNDIG SAMMEN!

#RATCHET | SKAM JER! REGLEN DU IKKE MÅ OVERTRÆDE SOM VENINDE/VEN!

Hey Honeybees! Jeg har noget på hjertet, som går mig f**kin’ meget på i dag! Tror alle har været igennem det her med nogle venner/veninder! Lige pt. befinder jeg mig på Fyn, hvis I har fulgt med på snappen eller instastory. Der findes en veninde-venne-regel, som man ikke behøver at snakke om! Enhver ven/veninde burde kende til den og praktisere den! Men ikke alle har desværre de rette grundværdier på plads i et venskab!

Måske er det mig, der har de forkerte grundværdier og er helt galt på den?! Jeg synes, at det er uacceptabelt, at ens veninder/venner tilføjer ens eks/flings på sociale medier uden grund, fordi de har bagtanker! Altså de personer, som man har haft en relation til. Det er et stort no-go! Selvfølgelig har ingen patent på hinandens crushes, og hvis man er en god veninde eller ven, så snakker man om det inden eller?

Tør du heller ikke ‘like’ eller kommentere en tidligere fling/eks/crush, fordi din ven/veninde opdager denne person og adder dem med det samme? Sådan har jeg det! Tænk, at man skal have det sådan! Så er det heller ikke true friends man har med at gøre, Right?

Skam Jer, der er ligeglad med denne regel! Om du er dreng eller pige, så gælder reglen for begge. #RATCHET,’hvis man bryder reglen! Er du enig?! En regel som man aldrig må bryde som ven/veninde?!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG GJORDE DET! BRØD FULDSTÆNDIG SAMMEN!