NYHED! THE BODY SHOP BANANA | TRULY NOURISHING

SELF PRIDE | HAPPY PRIDE DAY (Warmning! Nudity)

Hey Honeybees! Efter en lang tiltrængt pause fra de sociale medier, hvor jeg deler flittigt små bider ud af mit liv på bloggen og youtube, er jeg endelig back on track! I anledningen af det er Copenhagen Pride i dag, vækkes der både gode og dårlige minder. Ja, de fleste husker det store medie-drama dengang til Gay Pride, og siden har jeg ikke rigtigt deltaget. Jeg har ikke været aktiv på bloggen osv. da jeg havde brug for en pause, fordi der har været så meget negativitet og hate på de sociale medier på det seneste, at jeg ikke følte, at der var en særlig grund til at være aktiv længere… Især youtube verden er jo ret ny for mig, og der vrimler kun med negative energi lige pt. Det er bare ikke mig. Men jeg råder også Jer derude til at tage pauser fra de sociale medier i ny og næ, fordi det er sundt for os. Vi lever jo i en generation, hvor vi er styret af internet og de sociale medier, og vi glemmer ofte at leve i nuet og nyde den virkelige verden. Jeg taler ud fra erfaring!

Da det er Copenhagen Pride, vil jeg fejre denne dag med et billede, hvor jeg har været lidt “kreativ” på snappen haha… (Damn mange af Jer har taget screenshot af det!), og dette billede vil nok provokere mange, men I don’t give a f**k. Det er “self-pride” og vi skal embrace og være stolt af, hvem vi er. I dag er en smuk dag, hvor vi hylder mangfoldighed og ret som mennesker til at leve som man vil – nemlig at være den man vil være og elske den, som man vil elske…!!! Forskellighed gør os unikke og der skal være plads til alle på denne jord. Jeg hylder denne dag ved at vise mig frem som jeg er, men også et budskab til haters og og dem der går inden for diskrimination, at de kan “kiss my ass”. Husk altid være jer selv. I sidste ende er det os, der skal være lykkelige, og forskellighed gør os til den vi er… Happy Copenhagen Gay Pride alle sammen! Ps. Advarsel! Det næste billede er ikke for sarte sjæle…

img_5921

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHED! THE BODY SHOP BANANA | TRULY NOURISHING