#RATCHET | SKAM JER! REGLEN DU IKKE MÅ OVERTRÆDE SOM VENINDE/VEN!

NYHED! THE BODY SHOP | ETHIOPIAN GREEN COFFEE CREAM & FRENCH GRAPE SEED SCRUB

img_3304

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid! Solen skinner i dag og det kan gøre dagen bare så god! Jeg elsker sol og sommer, og sommeren i år har ikke været helt på toppen. Men det hjælper at komme i sommer stemning ved at bruge lækre skønhedsprodukter, som kan bruges året rundt, der giver en den her lækker sommerfølelse. Jeg fortalte Jer sidst om de lækre nyheder med ‘Banana Truly Nourishing by The Body Shop’ (Læs: HER), som jeg simpelthen elsker, da de giver en den her sommerduft af banan til håret. En fantastisk shampoo og balsam til alle hårtyper (se nederst i indlægget).

I dag vil jeg vise Jer, hvad jeg har brugt i en måned nu. Jeg fik så fat i disse lækre nyheder, før de kom i butikkerne, og de fås alle sammen i alle The Body Shop nu.

Hvad smører du dig ind efter badet? Har din hud også tendens til at blive tør efter et varmt bad? Lider du fx af strækmærker eller har ujævn hud eller generelt vil gerne silkeblød baby-hud som mig?

Denne her grøn kaffe creme (Ethiopian Green Coffee Cream) passer til alle hudtyper og er en opstrammende creme til kroppen og giver dig en spa fornemmelse! Den efterlader min hud silkeblød og den hjælper til alle hudtyper, der har problemer eller generelt skal bare have masser af fugt. Jeg lover dig, når du har prøvet den her gelé creme, vil du ikke undvære den fremadrettet. Jeg er normalt til olie til huden, men den her creme er himmelsk!

Hvis du vil have endnu bedre resultat, kan du gøre som mig. Se min body scrub:

(indlægget fortsætter)
img_3305

‘French Grape Seed Scrub’ by The Body Shop er en body scrub, som jeg bruger 2 gange om ugen for at fjerne mine døde hudceller og fx jeg skal tage sol, så opnår jeg et pænere resultat. Dens korn er store og fjerner effektivt solbrun produkter på din hud. Den efterlader min hud som babyhud og udtørrer slet ikke min hud. Den er lavet af kernerne fra vindruer og indeholder ingredienser, som får din hud til at blive silkeblød. Absolut et af mine yndlings bodyscrub nogennsinde. Jeg kan varmt anbefale disse lækre produkter, og jeg er stensikker på enhver vil elske dem som jeg.

The Body Shop, Green Coffee Cream fås: HER

The Body Shop, French Grape Seed Scrub fås: HER

The Body Shop, Truly Banana Nourishing fås: HER

img_3301

Støt The Body Shops opråb imod dyrforsøg!

Er du også imod dyrforsøg inden for skønhedsindustrien, så giv os din undersktift ivdag! The Body Shop fra verdenen over har allerede indsamlet over 1 mio. underskrifter, men vi har brug for flere! Skriv under: Forever Against Animal Testing – KLIK HER.img_3298

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#RATCHET | SKAM JER! REGLEN DU IKKE MÅ OVERTRÆDE SOM VENINDE/VEN!