SY LEE: Hvad er din motivation bag din træning? #MinAmbition og del din historie!

NYHED! THE BODY SHOP BANANA | TRULY NOURISHING

img_3301

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt som altid. Jeg har holdt en pause fra blog-verdenen i noget tid, da jeg havde alt for meget om ørerne og jeg skulle falde til i mit nye hjem. Der mangler meget endnu, men det skal nok komme. Jeg får endelig de smukke gardiner, som jeg længe har ventet på. Jeg kan ikke vente. Med et fitness fuldtidsjob er det svært for mig at finde tid til at ordne alt på en gang. Der er sket meget siden sidst, og jeg har meget på hjertet, men vi må tage det i små bider. Jeg smider en video op enten i dag eller i morgen på bloggen, hvor jeg deler mine tanker med Jer.

Jeg har startet dagen med disse lækre nyheder fra The Body Shop Banana Truly Nourishing, som dufter himmelsk. Kan man lide bananduft, er denne serie perfekt til dig. Jeg har brugt dem i noget tid, og jeg elsker hvordan mit håret føles efter badet – nemlig silkeblødt, skinnende og håret bliver nemt at redde igennem. Jeg kan varmt anbefale disse lækre seneste nyheder fra The Body Shop: HER.

Støt The Body Shops opråb imod dyrforsøg!

Er du også imod dyrforsøg inden for skønhedsindustrien, så giv os din undersktift ivdag! The Body Shop fra verdenen over har allerede indsamlet over 1 mio. underskrifter, men vi har brug for flere! Skriv under: Forever Against Animal Testing – KLIK HER.

img_3298

Follow

2 kommentarer

 • nanna Jørgensen

  Jeg elsker The Body shop og jeg er så meget stor forbruger. Jeg har slet ikke hørt om den med banan, den skal jeg da så meget prøve.
  What´s not to like. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sy Lee

   Jeg elsker også The Body Shop siden jeg var en lille teenager. Nu bruger jeg også meget af deres makeup produkter. Kan godt li at de er imod dyrforsøg samt alt er produceret med omtanke hvad angår vores miljø og vores sundhed og velvære. De er så gode hvis man er til bananer hehe.. Jeg er vild med dem :D tak for kigget søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Hvad er din motivation bag din træning? #MinAmbition og del din historie!