BALMAIN HAIRCOUTURE | DIVO STYLE

LOOKBOOK: FREE ATHLETICS SNEAKERS

screenshot_2

Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse skønt! Jeg har lavet et mini lookbook til Jer med de fedeste Free Atheletics sneakers fra FREEWALK. De er så behagelige, og de ser vildt fede og passer til mange outfit looks, og de koster meget mindre ift. andre sneakers. De er værd at tjekke ud. De har fået mange nye modeller hjem, og de fås i mange farver til både voksne og børn. Tjek dem ud: HER. Ps. der er en giveaway til Jer, hvor I kan vinde to valgfrie sneakers! Klik: HER!!! 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALMAIN HAIRCOUTURE | DIVO STYLE