BELLÁPIERRE COSMETICS | My Makeup Must-Haves

LIFE UPDATE | MY NEW HOME – I’M A GIPSY!


| Ray-Ban Aviator Solbriller: HER | Nike Woven Shorts (similar): HERASOS Oversized Vest In White: HER | Nike Air Presto Utility Mid Trainers (similar): HER |


Hey Honeybees! Jeg håber, at I har det pisse godt som altid! Jeg har været glad, trist og rasende på samme tid! OMG, det har været en frusterende periode på det seneste! Jeg fortalte Jer stolt om mit fornuftigste valgt til dags dato med at bruge pengene fornuftigt og få min egen lejlighed, som er min 100% (Læs: HER), men jeg har ikke fortalt Jer de mange forhindringer undervejs med at få tingene på plads! Jeg har ikke fundet indre ro endnu, da jeg lever pt. som en sigøjner fra sted til sted med mit shit.

Jeg havde hyret håndværkere til at ordne min gamle lejlighed, inden jeg skulle forlade det I GOD TID, men de blev ved med at rykke tiden og aflyse, og jeg endte med at finde andre, der ordnede alt på samme uge, hvor jeg skulle ud! Dvs. i weekenden, og I kan tro, at jeg har været stresset over det. Jeg havde endda forberedt mig og flyttet alt mit shit ud et par uger før i god tid, så jeg levede faktisk med intet end kun min mini kuffert i flere uger for NADA! Og disse håndværkere svarede mig kraftdame aldrig! Kun når det passede dem! Godt jeg fik det løst! MEN I’M NOT DONE!

Ok, alt kom på sin plads med den gamle lejlighed, MEN men men nu i den nye lejlighed er INTET er, som jeg gerne ville have haft den! OMG! Grim maling på væggen, gulvene er langt fra lavet professionelt, og jeg stod med alle mit shit, der skulle ind i min nye lejlighed forleden! Nu fik jeg selv hyret folk til at ordne mit gamle sted, så jeg ved nu, hvordan standarden skal være.

JEG ER RASENDE OG LANGT FRA TILFREDS MED MIT NYE HJEM, SOM ENDDA ER MIN EGEN!

Jeg ved ikke, hvilke håndværkere, der har haft gang i her, men jeg har skyndet mig disse dage med stor søvnmangel og sovet mellem 31 flyttekasser plus det løse med at klage, og jeg er helt ud af den. Jeg føler mig sgu røvrendt, plus nu ska jeg spilde tiden og vente på, at alt bliver ordnet i mit nye hjem. Dvs. jeg kan ikke unpacke mit shit i noget tid… HURRA! Nu bliver håndværkere derude sikkert fornærmet, MEN jeg stoler ikke på håndværkere! Jeg går ud fra, at mit nye hjem er færdigt om noget tid. Gulvene skal laves om her, og jeg vil have den rette maling med de rette glans i de forskellige rum, og de skal re-do alt, tak! PUHA!

MEN alt i alt er jeg glad for et nyt kapital i mit liv, og jeg føler mig sgu voksen nu med min egen lejlighed og med disse forhindringer og beslutninger, der skal nu tages… Nå, jeg skulle lige give Jer en life update, som er faktisk en kæmpe frustration, der skulle ud! Glæder mig til at få mit kontor på plads, så jeg kan arbejde ordentligt samt soveværelset også, så jeg kan sove uden at have dårlig ryg som disse mange dage, hvor jeg sover enten mellem 31 flyttekasser eller hos familie og venner fra dag til dag…

Ps. mange af Jer har allerede sprugt mig, hvor jeg er flyttet hen og hvorfor… Jeg var træt af at have en fremmed mand stalke mig ret ofte. Han var mega creppy. I 3 år har jeg frygtet denne mand… Han forfulgte mig tit fra stationen til mit hjem, når han så mig, at jeg altid måtte gå omveje eller løb væk (powerwalk) i en fart. Og alt for mange unge vidste, hvor jeg boede, at det blev for meget til sidst… En af grundene, at jeg flyttede… Et nyt indlæg om det efterfølger…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BELLÁPIERRE COSMETICS | My Makeup Must-Haves